Allmänt

Glossyboxen jag nästan missade!!

Gosh! Ingen hade hämtat posten igår innan jag åkte och där låg månadens Glossybox och väntade!!

Nej vi har inte en halvmil till brevlådan utan typ tjugo meter från ytterdörren 😉 men ibland smiter brevbäraren obemärkt förbi, hur nu detta möjligt med en Doris i huset 😉

Anyway, jag hade tur att ingen tonåring hann se den utan att Lovelia lade in den på mitt rum sen:) 

Alltså var jag först på bollen, hehe. Corrinda sitter i Spanien och jag vet att hon kommer älska det mesta i denna Box för allt var liksom bra. Och så himla snygg ask!!


Jag är helt kär i de här små fantastiska lådorna , storleken är perfekt och jag skulle lugnt kunna köpa bara den för 139kr som en glossybox kostar med innehåll:)

(Boxen innehåller alltid fem produkter av hög klass)  

Ibland måste jag fråga tonåringarna vad det är för saker och vad man gör med dem:) 

Jag är inte så bevandrad i skönhet eftersom jag aldrig ”vackrat mig” som en lärares dotter sa en gång för säkert trettio år sen, men uttrycket har fastnat. Det är så bra 🙂

Att vackra sig innebär att sminka sig:)

Jag har knappt gjort det, definitivt inte mer än till fest och den enda produkt jag använt dagligen har varit mascara. Rengöra huden, återfukta, smörja in och sånt har jag aldrig gjort….

Men den här boxen fattar jag vad man ska använda sakerna till:)


Ett torrschampo, en highlighter, ett settingpowder/löspuder en after sun och en mask.

Och glossy magasinet som jag alltid läser och lär mig massor av !


Corrinda ?? ??jag har snott allt 😉

Närrå vi kan dela 😉 Patricia är här och inspekterar nu med 🙂

Kommentarer

  1. Sama

    Man får alltså inga tips på hur man bäst använder de olika produkterna? Jag är nog om möjligt än mer obevandrad i skönhetsprodukter än vad du beskriver att du är, och har funderat på dessa boxar som ett sätt att komma igång och testa och lära mig. Men får jag ingen vägledning är det ju kört? Jag har inte din tur med döttrar eller andra att be om hjälp…?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing