Allmänt

Topp tre!!!!

Det sa bara BOOOOOOM!! så placerade sig Guns n’ roses på min topp tre av bästa konserter ever❤️

Vilket djävulskt drag, vilket ös!

Jag vill spola tillbaka kvällen och börja om, igen och igen.

I över tre timmar spelade de och jag ville verkligen inte att det skulle ta slut. Det är sådär att jag funderar på om man ska leta biljetter till Paris eller vart de ska snart…. 

Det var världsklass. Det här är fanimej ett av de allra bästa rockbanden som existerar idag ( och förr såklart !)och de kan leverera. Och det gjorde de big time. 

Nä nu måste jag sova 🙂

Kommer mer lyriska lovord i morgon och på instagram ligger lite filmer ?

Carolawetterholm 🙂

Love Guns n’ roses ❤️

Kommentarer

 1. Karin

  Jag var också där =)
  Inget slår Bon Jovi på Stadion 2013, den är klart topp 1 för mig, kommer alltid vara det också. Var en dröm som blev sann =)
  Kram från mig

  1. familjenannorlunda

   Ja så är det, den är bäst. Jag kan omöjligen förklara det men den konserten gjorde mig på nåt vis stark nog att ta mig igenom det helvete jag levde i just då

 2. MiaMaria

  Jag var också där. Helt klart den bästa konserten NÅGONSIN!!! Så jäkla bra, finner inte ord… magiskt =)

 3. SP

  Jag var också där. Är ett stort fan av dem sedan första skivan. Det var en magisk konsert som jag önskade aldrig skulle ta slut.
  Det roliga var att jag gick med hela familjen och att mina tonårskillar fick uppleva samma magi som jag när jag var i deras ålder.

 4. Rille

  De lirar i Finland i morgon. Ta med dig Mirka och åk dit, hon kan ju språket också :)!
  Skulle vara kul att veta vilka andra konserter du har på topp tre!

  1. familjenannorlunda

   Hinner inte Finland 🙂
   Övriga på topp tre, utan inbördes ordning är Bruce Springsteen på ullevi midsommar 2016, och Bon Jovi Stockholms stadium 2013 ❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing