Allmänt

När man blir happyhappy över att ha fel :)

Jag ska på Robbie Williams den 29 juli, och det ser jag fram emot såklart. Robbie är en grym entertainer ❤️
Samma kväll trodde jag att Europe spelar på Furuvik och surade lite över att det sammanföll, jag har ju älskat dem sen de vann Rock-SM typ 82 eller nåt;)

Men så hade jag fel!

De spelar dagen innan och nu funderar jag på om det inte är en otroligt bra idé att ta med alla barn och respektive på en heldag dit ? Ja barnens respektive då, jag är ju så kass på att ragga 😉

Många av dem gillar ju en del av låtarna, inte jättekonstigt kanske för det finns väl knappt någon i hela västvärlden som missat The final countdown? 

Eftersom jag brukar glömma att fråga innan det är dagen innan så kanske jag kan komma ihåg det om jag skriver det här:)

Corrinda och Robban kunde tänka sig det och de mindre är på, så det är väl bara Janelle och Patricia jag ska komma ihåg att fråga 🙂

Fast det blir svinigt dyrt när vi gör sånt här hela familjen, och eftersom gröna Lund är ett måste bara lite senare så måste de verkligen vilja, inte bara nja-kanske;)
Idag har jag förutom att jäsa gjort så lite som möjligt:)

Läst. Läst och läst. En bok klar, har två kvar med mig. Den första på mobilen via nextory de andra i fysisk form. 


Tjejerna har badat medan killarna lekte i lekparken med nya kompisar.
Jag gjorde en spännande upptäckt när jag öppnade garderoben med deras kläder i.. den där det borde finnas massor av nya kläder.. den är tom?

Öhhh? Va?

Vi lade in kläder där som fick ligga kvar här trodde jag men tydligen fick nån feeling och packade ner allt och tog hem.

Det innebär att de har ett varsitt par kalsonger, varsina kortbyxor och en varsin onepiece. Till på fredag.

Jippie. 

Måste leta reda på nåt ställe som säljer barnkläder;) Här vete sjutton om det finns nåt men får väl susa in till Avesta där vet jag att det finns en sportaffär-outlet iaf.

Men vad sur jag blev!! 
Vi tog en kvällspromenad till affären. Ungarna älskar kvällspromenader och det är tydligen väldigt viktigt att vi tar sådana just här. De har aldrig förr pratat om det och det är aldrig något snack om det hemma:)

Jag tog med Dramaten/ seniltrucken/tantvagnen och jäklar vad bra den är!! 


Bara att trycka ner alla varor och sen rulla hem easypeasy. Men jag lät kidsen dra;)

Man vill ju inte skämma ut sig direkt. Redan försent kanske men man vill ju verka normala så långt det går.

Jag funderar över hur tankarna gick när man bestämde sig för namnet på den här… butiken ?


Och kan inte begripa det. Alltså alla vet väl att ett Glädjehus är samma sak som en bordell? Och även om det kanske inte finns ett överflöd av poliser i den här byn så antar jag att man inte kan skylta helt öppet med sådan slags verksamhet? Eller så är det så smart att det verkar korkat och ingen ( mer än vissa klientel) vet att fasaden är exakt det den utger sig för? Nä det här måste forskas i 😉

Nu har Lovelia och jag krupit in i tältet och ska sova. Vi hörs i morgon igen !

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Testa att ringa och fråga Furuvik om någon form av grupprabatt? Vet inte om det funkar men har börjat mer och mer att fundera på om man inte ska vara lite fräckare i vardagen ;).
    Får väl erkänna att jag läst Economista boken och lyssnat på deras podcast och insett att jag är alldeles för snäll och inte ställer tillräckligt med frågor. Tänker som ni som är ett gäng och du har en välbesökt blogg på det kan bidra med reklam åt dem, ring och fråga :D.

  2. Linda S

    Spar biljetten från Furuvik för den ger 30% på inträdet till Grönan (även Kolmården och Skara sommarland).

  3. Camilla

    Jag skulle satsa på gallerian i avesta för klädinköp, där finns både hm lindex och Intersport (i alla fall sist jag var där). Jag bor 3 mil från Norberg och jobbade i Norberg ett tag på Polisens kontaktcenter (114 14 ) så visst finns det poliser på byn, inte så ofta i uniform dock hahaha. Ha en skön vecka på campingen. Vi gillar oxå den! (Bästa när man vill komma iväg men ändå inte åka långt. 25 min hemifrån är perfa.

    1. Annika K

      Lite synd att kalla det galleria.
      Ett sketet litet litet köpcenter möjligtvis.
      Jag hade hellre dragit till Kupolen i Borlänge 🙂
      Eller till Västerås

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting