Allmänt

Glossy glossy…Glossybox:)

Innehåller adlinks

 Tack för puff, jag har korrigerat koden som var fel!! Nu ska den funka 🙂

Åhhh jag måste bara tjoa lite över min Glossybox:)

Nu har jag ju hunnit testa produkterna, och älskar setting powder och after sun!

Jag har även testat den lilla flaskan som ser ut som nagellack, det är en slags shimmer, och blev så fint när jag duttade på lite när jag skulle ut i fredags med syrran och fira mina studier. Att jag kommit in alltså:)

Åh tusen miljoners tack för alla era hejarop om det ♥

 

glossyboxDäremot har jag inte hunnit med masken eller torrschampot, men det senare ska testas när som helst, här ute i husvagnen är det perfekt. Det kostar polletter att duscha, och lite snål blir man ju, så kan man skjuta upp hårtvätt en dag extra så är det bara bra;)

 

Alltså, Glossybox levererar varenda gång:) Kostar 139kr, kommer en gång i månaden och har alltid fem topprodukter.

I en låg två månader gratis Via Play som gjorde Corrinda superhappy, Så ibland får man lite extra:)

Och överraskningsmomentet är det bästa:)

 

Ni ska faktiskt få en rabattkod av mig såhär mitt i sommaren, så om ni är sugna att testa kanske det är extra bra läge nu:)

Med koden  FAJULI20 får ni 20% rabatt på löpande prenumeration:)

Korrekt kod nu!!

Den gäller fram till 9 augusti.

 

Nu ska vi gå och bada!!

 

Kommentarer

  1. Karin

    Får man 20% rabatt på sina lådor så länge man prenumererar, eller gäller det på första boxen?
    Kram från mig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing