Allmänt

Vi drog!!

Vi kom iväg till husvagnen även om det blev senare än tänkt 😉

Lite olika anledningar men mest för att det liksom tog tid. Och det är inte som att jag längtar efter att köra de där milen ?

Men väl här så infinner sig ett lugn. Vi har packat upp,lagat mat, struntat i disken 😉 gått och handlat och tagit ett Kvällsdopp.


18 grader visade termometern….


Men ingen kan beskylla mina ungar för att vara badkrukor 😉

Sen dusch och film, same procedure as every evening.

Den här gången ska Jamie sova med mig i tältet. Jag sa att han måste ta på en onepiece och han sa att han bara skulle svettas.. men tog på den ändå.

Efter exakt två och en halv minut krånglade han sig ur den och ligger nu i bara kalsonger i sovsäcken . Precis som man ska göra för bästa värme:)

Han svettas snart.  Min värmedyna 🙂

Han har ju sovit med mig i tält förr men kommer inte riktigt ihåg det såklart, så det var lite spännande att krypa in här:)

Nu sover han hör jag . Det tog tre minuter till. 

Jag ska släcka jag med, men vi hörs i morgon igen 🙂

Natti natti ??

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting