Allmänt

Mysteriet i förtältet – forts.;)

Jag hörde igår när vi låg och kollade på film hur det prasslade i förtältet:)

Ljudlös som en elefant som steppar på chips smög jag fram till dörren och kikade ut genom gardinen. ( det går inte att smyga i en husvagn, den ruskar knarrar och suckar ) 

Spejade ut i kolsvarta mörkret en stund innan jag tänkte överraska inkräktaren och tände vagnens ytterbelysning. Den blev säkert jätteförvånad men jag såg inget 😉

Gick och lade mig framför filmen igen och sen var det tyst. Hörde som vanligt hur det prasslade och kröp i roshäcken som sovtältet nästan står uppslaget i, när jag lagt mig. Det är ett jädra liv där om nätterna. Skatorna har dessutom bajsat på tältet.. säkert en hämnd för att jag skrämde bort dem genom att slå i taket 😉

I morse så gjorde jag en damage control på skafferilådorna


Små smulor av paket.. men gula påsen ligger kvar på sin plats.


Och nu har vi gått över på digestivekexen 😉

Helt klart är det en sockerråtta av något slag för den rör inte det nyttigare som ligger här;)

Nä. Jag är less på att min gästfrihet utnyttjas utan att ens tackas för så nu ligger grejorna i vagnen. Jag ska ta med plastlådor / plåtlådor men tills dess förvarar jag sakerna inomhus.😂

Men jag vet fortfarande inte VAD det är som huserar som herre i mitt hus 😉

Kommentarer

 1. Gunvor

  Jag tror du har mer än 1 gäst. Kexen mm är definitivt en mus som förser sig av – att de tar det söta beror på att de sakerna luktar mer tror jag. Väskan är knepigare men jag tror på en ekorre eller en igelkott.

 2. Tant H

  En enkel musfälla i trä och den kastar Du sedan-finns tre pack och det kommer att behövas! Varning för naturen och fortsatt bra sommar!

 3. jannica

  Jag tror på igelkott. Vi hade besök av en i vårt tält förra sommarn o den grävde runt bland maten vi hade.

 4. mikaela

  Vilken sommarspänning vi fick. Behöver inga deckare i sommar😜 Kom ihåg att uppdatera oss vad som händer😁

 5. Eva

  Plast är inte att rekommendera, jag har varit med om möss knaprat igenom plast!!
  Glas eller plåt är bäst🐭🐭🐁🐁

  1. Sama

   Hos oss har de gnagt sig igenom plåt också😫 Fast då var det högröstade jordnötter i, kanske tyckte de det var värt att kämpa lite extra för 😝

 6. mikaela

  Ha ordentliga plastbackar där locket går ” lite runt kanten” på lådan. Hade en kompis som hade plastbackar där locket lades rakt ovanpå lådan o knäppen på två sidor. Ändå hade mössen lyckats tränga sig ner i lådan. Råddigt förklarat, hoppas du har nån aning om vad jag menar😊

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing