Allmänt

När barnen väljer ..;)

Gick och satte mig hos barnen som tittade på Netflix. 

En kvart senare satt jag själv:)
Kalle och chokladfabriken 🙂


Jag har så svårt att fatta att det är Johnny Depp! Så otroligt olik sig.

Vi är hemma igen:)

Packade ihop oss i förmiddags, fick ett migränanfall som jag hann på med piller och en stunds vila så jag slapp värken. Mer än som en molande envis tung skalle. Jag får synförändring när jag får migrän och det är totalt omöjligt att köra bil, så det var tur det släppte.

Vår plan var Furuvik i morgon, men nu ser vädret ut att jäklas, massa regn lovas. Vi tänkte om:)

Hela familjen utom Patricia&Simon som är utomlands och jäser hade planerat att hänga ihop så nu gör vi det på annat håll. Inomhus😂

Jag ville till Furuvik för att Europe spelar men eftersom det knappast lär bli mer än en ok spelning så kan det vara. Den scenen är inte omtimal. Det skulle klarna upp till kvällen så för den delen skulle det funka, men jag kan skippa. Viktigast är att vi kan hänga ihop och det kommer vi göra .

Ni får se vart i morgon 🙂

Nu ska jag sova. I min säng. I ett lagom svalt och inte fuktigt sovrum. Och man kan gå upp och kissa i natt utan att det är en procedur som gör en  klarvaken som det är när man ligger i tält 😉

Vi hörs i morgon 😘😘

Kommentarer

 1. V

  Spelning var bra, absolut värt sitt pris 🙂 Och ljudet var över förväntningarna väldigt bra. Det slutade regna straxt innan dom började. Det blev en bra fredagskväll på Furuvik 🙂

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag har sett grymma konserter med Europe så jag vet att de var bra:)
   Dock hade min kostnad för alla slutat strax under 5000kr för inträde och åkband och om det regnar är det inte värt de pengarna. Inte ens Europe 😉

   1. V

    Nej så mycket hade inte jag heller betalat :/ Trist att det ska dra iväg så där mycket pengar. Vi åkte bara dit för konserten och då blev det ju billigare 🙂

 2. Susanne

  Fy Fabian för migrän. Får aura i form av att man ser hälften, av det man ser. Sedan flimrar det för ögat, hela armen/tungan domnar och sedan kommer huvudvärken from hell, på ena sidan. Är aura-symtomen på höger sida, vet jag att huvudvärken kommer på vänster sida och vice versa. Lider med dig Carola, då jag vet vilket h-vete det är!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing