Allmänt

Kokpunkten!! :)

Vi struntade i Furuvik och Europe. Jag har inte gått på klyschan – det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder ..

Jag avskyr allt med regn på sommaren i Sverige. Avskyr regn för jämnan förresten även om jag fattar att det är bra med. Men i lagom mängder.

Allt blir grått och fult. Så är det bara.

I stället tog jag med ungarna till ett Actionbad som heter Kokpunkten och ligger i Västerås. Tar en dryg timme att köra. Kostade en bråkdel av Furuvik 😉 garanterat blött men av den rätta sorten ???


Lämnade mobilen i skåpet och sen röjde vi i sex timmar:)

Janelle hade varit här förr men för alla andra var det premiär. Patricia och Simon är utomlands, janelles Simon har opererat en fot och kunde inte bada, och Robban vill hellre hänga med sina coola polare än oss. Han avböjde vänligt men bestämt och hänvisade till att han nog inte ens hade badbyxor…. Jag sa att vi kunde köpa och han fortsatte avböja. Han gillar oss, det gör han?men vill helst inte leka med oss 😉

Snart så kommer han ändra sig 😉

Vi som åkte var då en skara på nio. Janelle körde en bil med Marcus och Corrinda i och jag min med mina fem minsta – Novalie Trixie Lovelia Jordan och Jamie.

Taget efter allt badande och vi var mosiga deluxe 😉


Vilket fantastiskt ställe det här var!! Mina ungar bangar ju inte för nåt och vi åkte allt. Jadå jag med 🙂

Lite läskiga vattenrutschbanor men oooo så kul:)

Hit kommer vi garanterat åka igen. Superkul att vara så många, och jag älskar att få hjälp med extra ögon på småbarnen. Det behövs 🙂

Jag har ögon i nacken och åtta armar men det är skönt att kunna ta en unge i var. Och toppenkul att leka ihop så många 🙂
Nu ska jag sova. Var trött för flera timmar sen men nån måste ju köra hem och sen har jag packat en liten väska för i morgon. Syrran och jag ska på Robbie Williams och sover över på hotell.  Syrrans första semesterdag ska firas ??

Vi hörs nog snart igen 🙂

Natti natti ?

Kommentarer

 1. Emmelie

  Jag beundras av din styrka. Jag har en ryggsäck liknande din, men kan inte riktigt släppa det som tynger mig för att komma vidare. Var och varannan människa jag träffar frågar dessutom om det inte är dags att träffa nån ny? Kanske kan klicka hem nån lämplig man från nån nätshopping sida som jag hänger på när barnen somnat för att få ihop vardagspusslet. Bra vore om han va bilmekaniker blandat med frisör och kock på samma gång 😉
  Jag har fullt upp att vara ensam med mina två, så jag förstår att du har häcken full ?

 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Okej det här ska jag ”glömma” att jag läst ;). Skämtsamt då, jag börjar studera i Västerås i höst till specialpedagog. Sonen vill med mig då jag har innedagar där ungefär två dagar i månaden och ska övernatta på något hotell. Han sa att han ville till alla roliga ställen i Vås och jag sa att jag kommer ju hänga på högskolan. Han menar att han kan ta ledigt från skolan och hänga fritt i V-ås under en fredag. Han fyller tretton, jag är absolut ingen hönsmamma men funderar hur roligt det är att vara ensam själv i VÅS. Försökt påpeka den saken tills jag ser detta, nu kanske jag får ta med honom ändå ;).
  Han tror dessutom att han är den enda som aldrig fått ta ledig från skolan någon gång, och påtalar ofta att ”alla andra” får ledig mitt i terminen :-p.

 3. Maria

  Jag gillar din blogg och dig och det är nästan lite som en tidsresa tillbaka till 80 talet när man läser här.. Det är något med hela dig, din frisyr, ditt sätt att skriva ,klädstil och så klart husvagnen? Du vet som E-Type som alltid är och förblir en 80 talist. Nu menar jag detta på ett positivt sätt och att det känns kul och igenkännande att läsa här. Gillar även hur du skriver och alltid med självironi och glimten i ögat. KRAM

 4. emma

  om du visste hur många som har skadat sig där. xD bor i stan men aldrig att jag besöker det stället. bra att ni hade kul iaf 🙂

  1. My

   Risker man får ta och är väl medveten om, allt kan vara inte riksfritt här i världen…. Kokpunkten är toppen och något de flesta Västeråsare både välkomnat och är stolta över. 😉

  2. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Det kan jag bara tänka mig. Men det heter ju action så då får man ju vara beredd på lite smällar. Jag försöker tänka till i förväg men man kan inte skydda sig från allt 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing