Allmänt

Tröja och klematis

 

Åh jag måste ju visa min ena konserttröja!

Visst är den supersnygg? Vad just nummer tre står för vet jag inte, men kanske gör nån av er det?

IMG_2321

Framsidan:
robbie williams

Återstår bara att se hur länge den är kritvit…..;)

 

Och titta här!!

klematis

Förra hösten så köpte jag billiga klematisar på rea som jag planterade och sen har jag bara hoppats att de ska ta sig. I vårt förra hus hade jag en makalös klematis som klättrade ända upp till taket och bredde ut sig över alla bredder och jag har velat ha samma lika här:)

De här är små än, men jag hoppas verkligen på att de tar sig. Jag tycker att de är helt fantastisk vackra.

Jag ska försöka hitta fler ställen i trädgården som skulle passa för fler sådana växter, all-.in liksom 😉

 

På motsatta väggen sitter den andra men den blommar inte än, få se när den behagar göra det.

 

Så, det var bara det jag ville säga, så nu vet ni det.

Jag har en skitsnygg konserttröja och en blommande klematis 🙂

Important stuff.

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing