Allmänt

Träna!! 

Sitter i solen och äter ruggigt sen frukost:)

Jag har varit och tränat därav den sena timmen. Förvisso drog jag i mig en burk kvarg i farten på väg dit för att inte svimma men den gills knappt. 

Det är lite besvärligt med sommar när man vill träna pass, och allra helst om man har favoritledare. De måste ju få ha semester även om jag ju skulle tycka det var kanon om de anpassade sig efter hur JAG vill träna. ?

Det har varit dåligt med pass ett tag nu, och än är det inte slut på ledigheter men idag var i alla fall David på plats. Bästa David ??man kan liksom lita på att det blir ett grymt pass. Och även om man ofta känner att man borde stannat hemma när han börjar gå igenom övningarna ( latmasken är stark) så är det alltid härligt efteråt.

Han är alltid stentuff och idag var inget undantag, lite lite pulshöjande övningar bara, men det viskar jag tyst för det är sjukt jobbigt 😉 Att varva styrka och puls är löjligt jobbigt. Idag var det mer styrka. 

Plötsligt hade han slängt in en bicepscurl i varvet, något det var evigheter sen någon ledare hade och Gosh.. det är jobbigt 🙂

Men kul. 

Cirkelfys är tio (eller nio) olika övningar. Man får 15 sekunders vila mellan stationerna och man kör tre varv. Det är kul! Man kan belasta tungt, eller lätt. Man kan köra snabbt eller långsamt, man anpassar efter sig själv så det passar alla. Brukar vara gamla och unga, gravida och topptränade. Kvinnor och män.

David brukar hota med ett fjärde varv om han tycker vi fuskar;) och det gjorde han även idag. Nånstans fattade jag redan där att han idag menade det.

Men ändå tog det några sekunder innan jag fattade att han v e r k L i g e n sa det efter sista varvet.

”Vi tar en minuts vila och så kör vi ett fjärde varv. Jag har tid för ett femte med så…” ?

Jag kör oftast så jag är riktigt trött. Ibland fuskar jag;) men oftast är jag slut efter första varvet, kör andra på reserven och det sista på ren vilja.

Det där fjärde känns som en omöjlighet, och lik förbannat så rycker det i mungiporna av förväntansfull glädje ?

Att få utmana sig, pressa sig liiiiite till. Och det är förvånansvärt vad den där lilla minutens återhämtning gör. Man klarar mer än man tror. Och sen kan man lägga sig ner i en våt pöl och bara andas;)

Jag har ju inte tränat speciellt mycket i sommar, vilket syns mest på mitten av kroppen 😉 men det lilla som blivit har kanske varit tillräckligt för att inte tappa all kondis och styrka, för det kändes bra.

Nu verkar vädret muppa igen framöver så då får man väl hänga på gymet kanske. Sämre saker kan man göra 🙂

Nu ska jag duscha sen ska jag åka och fixa mina fransar. Och sen borde jag övertala syrran att vi ska ut och dansa i helgen så jag får svisha med dem ?

Nån annan som vill med ut och svänga sina lurviga? Det är ju en form av träning det med i ärlighetens namn.;)

Nämen duscha var det … vi hörs senare?

Kommentarer

  1. mikaela

    Hade så gärna hängt på. Dock bor jag en bit bort, närmare bestämt i Finland. Senast jag var ute på nåt var för ganska exakt två år sedan, en Roxette konsert. Bor ensam med barnen och mina föräldrar hjälper till nu på sommaren när jag inte har semester och vintertid så lov o jobbkvällar funkar. Mer kan jag inte begära. De måste också få leva sitt eget liv och umgås med andra barnbarn. Så behöver väl inte förklara att det vore kul att göra nåt vuxet ibland. Men jag älskar mitt liv med barnen och skulle nog inte byta bort det för nåt i världen?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing