Allmänt

Girls just wanna have sun – Glossybox:)

Innehåller adlinks

Jag höll på att få min Glossybox tillbakaskickad denna månad! Holy smoke det är livsfarligt att vara bortrest;)

Det är lite olika hur brevbäraren gör, jag tror det beror på vem som kör. Lådan är alltid lika stor, och min brevlåda är även den i samma storlek varje dag;) men ibland delas den ut, och ibland, som denna gång, får jag hämta den på Ica. Och det skulle hämtas senast i morgon.
IMG_2357

Jag höll på att glömma bort den… och då hade jag ju missat det här roliga. Corrinda och Patricia är iväg båda två så då kan man sno åt sig allt själv:)IMG_2358

Det ser inte så mycket ut för världen denna gång, men det var toppengrejor:)

Bland annat en läppenna. Jag har typ aldrig läppstift, känner mig liksom bara utspökad och utklädd. Som om jag spelar en roll:) Speciellt om det är starka färger…brrr. Men den här var i en diskret färg och dessutom sådär mjukgörande så det känns som att ha på läppbalsam. IMG_2359

Bronzer, det gillar jag och den jag hade har försvunnit? Mest troligt ner i någon tonårings sminknescessär, men nu fick jag en ny:)

Och jag vet att jag sagt det förr, men så här ser det ut med den lilla infolappen om vad det egentligen är man får i sin box. Jag har ju inte alltid tvärkoll:)

glossybox

Men det får man med denna fusklapp:)

Ni glömmer inte bort att ni fått en rabattkod av mig va?

Med koden  FAJULI20 får ni 20% rabatt på löpande prenumeration:) hos Glossybox

Den gäller fram till 9 augusti så ni har några dagar på er:)

 

Kommentarer

 1. Malin

  Fick typ lika grejer, men sockervaddsdoft på handspriten. Och så fick jag en fullstor dagcreme istället för doftprovet. Min läggs alltid i lådan, vilket uppskattas.

    1. Sanna

     Ja, känns inte spec schysst av dom! Va tvungen o kolla när jag läste din kommentar o 10ml är ju inte spec mkt ? Borde ju liksom va lika….

     1. familjenannorlunda
      familjenannorlunda

      Tror det är lite olika i många boxar. När man läser GlossyMagasinet så står det ofta – ”som några av våra glossisar fått ”
      Men det är kanske så att du fick något annat, eller större förpackning av nåt annat 🙂

     2. Malin

      Ja, jag har också förstått att man får lite olika, man har ju fyllt i fakta om sig själv så en del avgörs väl av det, tex färg på läppglans, och en del är nog en slump, tex doft på handsprit. Men det känns ju som att jag drog vinstlott denna gång jämfört med dig och sanna, då jag fick en 50 ml dagcreme och jag fick även en liten provpåse av en annan dagcreme av samma märke, som en sjätte grej i boxen. du fick ju tex bara ett litet prov på parfymen. i övrigt verkar vi ju ha fått samma alla tre.

     3. Sanna

      Dock står det 50ml på mitt kort…. Resten lät som vi fick lika. Ja, inte den där extra grejen heller förstås ? Aja, det va min första Box. Ger det ett pat chanser till så får vi se!

     1. Malin

      Va? På mina förp står det 11g på bronzern, 2,4 på läppennan, 29ml på spriten, brushen är väl i den storlek den är helt enkelt, skulle ju aldrig betala 200 kr för den men men. Så det är ju de storlekar som anges som original på kortet man får med.

    2. Sanna

     På lappen står det att daycremen ska va 50ml ? O inget extra fick jag heller… Såg verkligen fjuttigt ut… va min första Box så ska ge det ngr chanser till annars lägger jag ner prenumerationen…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing