Allmänt

Kvällsbad i storm;)

I går eftermiddag, efter att jag fixat mina fransar hos Dau ( supertjusig som alltid) så satte jag in ungar och jycke i bilen och åkte och badade.
IMG_2371

Det hade ju varit supernajs, om det inte blåst:)

Satan så det stormade nere vid vattnet! Men det stoppade ju inte direkt ungarna. Trixie stannade på land och tog hand om kopplet till Doris the dog. Som älskar att jaga änder;)

Men inte riktigt lika mycket att bli blöt.  Tydligen var det rätt okey i vattnet, för Jamie, Jordan och Lovelia plaskade ett långt tag, och Doris brydde sig inte speciellt hon heller.

Men det hade mulnat på, och blåste som sagt rejält. Inte ett dugg rart att sitta där.

Det blåste inte alls hemma, utan det var när man kom ner till sjön. Bah.

En stor läskig skarv flög runt där och var… ja typ …Stor.

Efter att ungarna badat klart och fått på sig kläder igen så tog vi en promenad i stället. Så fort man kom undan från vinden var det hur skönt som helst.

Men vi gav upp och åkte hem efter ett tag.

 

Robban hade messat och frågat om han skulle börja med middagen så det var på gång när vi klev in hemma. Jag har längtat efter kyckling hela veckan vi var i väg i husvagnen, men nu så:)

Han och jag hjälptes åt, och det blev mycket gott. Han gillar starkt kryddad mat, så han ruskade i cayennepeppar när jag tittade bort;)

Sen satt vi kvar länge efter maten och snackade. Det är så kul, för han är inte så jätteintresserad av att hänga med morsan:) Gäller att ta vara på de små stunderna ♥

När vi satt där så messade Patricia, och frågade om vi skulle med ut och käka på lördag. Janelle, Corrinda och syrran och jag, Robban avböjde vänligt, och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Att ta med småtrollen på restaurang är liksom ovärt. Att gå själv känns taskigt;)

Får väl snacka med dem, de brukar ju äta ute massor med sin farsa så det kanske jämnar ut sig:)

 

Nä men nu ska jag få lite saker gjorda kanske!

Dags att få upp ändan från stolen, vi hörs senare 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing