Allmänt

Outfit-dags:)

Innehåller adlinks

Jag hämtade ett stort paket från Cellbes i går.

cellbes

Ska visa er mina fina gardiner sen, för plötsligt händer det;) Jag har både matta och gardiner i vardagsrummet igen. Kastade ut allt i våras när jag toksanerade och sen har det varit rätt skönt utan…Men måste fota dem först.

Hade shoppat en hel del på rea så det blev massor. SÅ kul.

Byxorna älskar jag! Har haft ett par svarta ett tag som jag använt massor, de är perfekta på sommaren, lagom tjocka/tunna. Nu slog jag till på ett par camo-färgade och I love them! Från Cellbes 

cellbes

Jackan är från Missäy, som kanske snart får igång sin webbutik, och skorna Skechers. Älskar dem! Memoryfoam och supersköna.

Linnet är från Wish:) Kostade typ ingenting.Borde visat er ryggen i stället för den är coolare, får göra det en annan dag.

cellbes

Så detta svassar jag runt i 🙂

Vädret är ju liksom ombytligt. Ena sekunden full sol nästa storm och småkallt.

Men så är det.

Vi hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing