Allmänt

Sista chansen 

Innehåller adlinksJag har ju en rabattkod åt er på Glossybox som löper ut idag.

 

Med koden FAJULI20 får ni 20% rabatt på löpande prenumeration:) hos Glossybox

Den gäller fram till 9 augusti så ni har några timmar kvar:)
Sen vet man aldrig när jag( om jag ) lyckas fixa nån rabatt igen så varför chansa 😉

??

Kommentarer

  1. Neta

    Så himla dåligt tycker inte jag att det varit ändå, har ju gått att sitta ute många kvällar och knappt nåt regn utom senaste dagarna. Ok att du hade sämre väder i Norberg både i fjol och i år. Men jag tycker sommarn varit rätt lagom. Gillar inte värme upp över 25 gr.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing