Allmänt

Glossybox, och en rabattkod:)

Innehåller adlinks

När jag var som mest deppig för att Jamie skulle börja skolan, så ramlade det in en Glossybox i brevlådan. Eller förresten fick jag hämta den på Ica när jag tänker efter, men strunt samma. Det var ”fel” brevbärare som jobbade, den som inte vet hur stor brevlåda jag har:) Men ändå, lite ytlig tröst.

Corrinda snodde med sig den in i vardagsrummet där hon  bäddade ner sig på soffan och öppnade.

IMG_2910 IMG_2909

Hon norpade det hon gillade, men lämnade pincetten till mig. Med ett uttalande om att den kunde jag ju behöva;) hehe. Jag fick även behålla läppglosset, som är i en fin nyans.

glossybox

 

Pincetten var för övrigt superbra:)

Jag kan inte säga det nog, men jag gillar de här boxarna väldigt mycket. Just sånt som de innehåller, smink och skönhetsvård är jag usel på att ”unna” mig, och köper otroligt sällan nya produkter utan håller mig till de jag alltid haft. Men här får jag testa nytt, och får massa ny input på vad man gör med sakerna och hur man använder dem. Glow-grejor tex…vilket lyft det blir när man piffar dit lite sånt i nyllet.

Mycket av det jag fått i boxen har jag sen köpt mer av, och vissa saker har blivit storfavoriter:)

 

Jag har även fått en ny rabattkod till er:)

Kod: FAGB2017
Erbjudande: 20% på alla prenumerationer och presentkort, och gäller t.o.m 3/9.

Kommentarer

  1. Kattis

    Gillar Glossybox ?. Undrar dock om rabatten gäller på alla lådor om man tar en månadsprem eller är det bara på första?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing