Allmänt

Jag firar ju tio år:)

För tio år sen började jag blogga!

Mitt allra första inlägg hittar ni HÄR och det är skrivet elfte augusti 2007.

Vi var på Gröna Lund, och fick punktering på vägen hem.. Jag ville minnas att det inlägget var ungefär en halvmil långt, men det var det ju inte alls;)

Är det kanske någon av er som varit med så länge?

 

Jag hamnar på min gamla blogg ibland när jag googlar, och det är alltid lika kul. Jag ser ju att jag skriver på ett annat sätt idag, men ändå känner jag igen mig. Saker som jag glömt kommer tillbaka, saker som jag velat glömma med;)

Men vilken fantastisk skatt det är att se tillbaka på, det är tio år av mitt liv.

Det är den primära anledningen till att vi var med i Familjen Annorlunda, att få en grym dokumentation om tio veckor i vårt liv, då. Just där, just då. Helt makalöst.

 

Jaha, tio år i bloggvärlden, vad ska man säga om det då?

Det finns MASSOR av behind-the-scenes som man skulle kunna avslöja, kanske inte så mycket om mig, men om andra bloggare;) Inte allt är som det ser ut att vara, det är en sak som är säker. Folk som är riktiga dårar IRL framställer sig som ljuva, ofelbara och tar på sig idealmänniskans mantel. Det kan vara otroligt provocerande att veta saker om sådana människor, och inte kunna berätta för hela världen:)

För hur det än är så får ju folk göra som de vill. Även spela rollen av perfekta:)

Det kan vara väldigt drygt men samtidigt skönt att träffa andra bloggare. Drygt för att alla ju vill ha den perfekta selfien, eller annan bild, det ska fotas mat och ”visa att vi är kompisar” bilder. Man kan inte direkt gå ofixad till en sån dejt eller evenemang, måste kamma till sig och dra på sig nåt presentabelt. Skönt för att …. ja av exakt samma anledning:)

Ingen förstår en bloggare som en annan bloggare.

(sjukt störigt att autokorrekt ändrar ”bloggare” till ”Blottare” mellan varven!! Jag ber om ursäkt om jag missar någon sådan*s*)

Sen har ju bloggandet utvecklas explosionsartat. För tio år sen fanns det massor, och idag finns det extremt många. Bra, superbra, mindre bra och inte bra alls, men något som passar alla. det är bara att leta.

Vill man börja blogga själv så är det bara att gå in på en bloggportal och skapa en egen. Det är superenkelt.

 

För mig så har det inneburit massor, det vet ni för det har jag skrivit förr.

Och numera kallas vi för Influencers:)

 

Jaja, men ska man fira lite kanske ? Har ni några förslag? Vill ni att jag bjuder er alla på snittar och champagne, eller ska vi spara det till bokreleasen? Haha. För blir det en bok, då jäklar är ni alla inbjudna!

Vill ni att jag berättar nåt specifikt måhända? Nåt ni alltid undrat eller så? Ska jag göra något,, nån utmanade mig på instagram att springa nåt galet lopp;) Det kommer inte på fråga, jag klättrar hellre upp i en radiomast upp och ner. Typ. Men jag kan offra mig på att åka till Dubai eller så och sila sand mellan tårna.

Det är en lagom utmaning i min smak.

Barnen kollar på miljoners Challenges på Youtube, och tyckte att jag kunde åka cross-mc sådär fräckt som något gäng gjorde, och det kan jag absolut göra, om nån visar hur;)

Nä men hur firar man sånt här? Att ens blogg fyller tio år, det är ungefär lika som att barnen fyller år. Kanske med tårta? Eller en plakett på väggen? 😉

 

Jaja, oavsett hur länge jag bloggat, så gör jag det av den enda anledningen att jag tycker att det är skitkul. Vore det inte det skulle jag sluta direkt. Jag får berätta saker för andra, som ”lyssnar” och delar med sig av sina erfarenheter. Jag har alltid tyckt om att skriva men det är inte ett dugg kul om ingen läser. Det är därför jag har femton påbörjade dagböcker i lådan, astrist att skriva för bara mina ögon.

NI är anledningen att det blir kul:)

Och jag vill återigen tacka er från djupet av mitt hjärta för att ni vill läsa det jag skriver.

Jag tycker vi är ett finfint team. Och jag hoppas att ni följer med på nästkommande tio år, de kan bara bli bättre:)

The best is yet to come, heter det ju.

 

♥Tack♥ från mig till er, med den snyggaste tårta jag åstadkommit . Fåret Shaun ♥ Endast det bästa är gott nog.

fåret shauntårta

Kakorna på fatet får väl symbolisera mitt icke-intresse av mat och bak;)

 

Ha en fortsatt bra dag, jag ska snart åka och hämta hem Trixie.

Kommentarer

  1. Cecilia

    Har följt dig sedan fam. annorlunda och gillar verkligen ditt sätt att skriva. Följer ett tjugotal andra bloggar men om jag bara skulle föja en så vore det din. Har avföjt några andra eftersom jag tycker att de skriver så platt och tråkigt. Blir inget intressant att bara läsa om hur gulligt och mysigt och fint och underbart allting är. Du skriver så levande och intressant om högt och lågt , roligt och tråkigt. Så hoppas du fortsätter i tio år till!

  2. Anki

    Grattis till dina 10 år som bloggare! Håller tummarna för att du håller på i minst 10 år till <3

    Tacksamma kramar från "läsaren" i Skåneland

  3. Mie

    Citerar dig: ”Det finns MASSOR av behind-the-scenes som man skulle kunna avslöja, kanske inte så mycket om mig, men om andra bloggare;) Inte allt är som det ser ut att vara, det är en sak som är säker. Folk som är riktiga dårar IRL framställer sig som ljuva, ofelbara och tar på sig idealmänniskans mantel. Det kan vara otroligt provocerande att veta saker om sådana människor, och inte kunna berätta för hela världen:)

    För hur det än är så får ju folk göra som de vill. Även spela rollen av perfekta:)”

    Hahaaa… som jag garvade när jag läste det! Så spot on – och precis just nu när det behövdes! Jag tycker inte att man behöver vara en Einstein för att genomskåda. Det tråkiga är att kommentarer som är liiiite kritiska och ifrågasättande i just det här fallet inte godkänns… Say no more 😉

    Heldiggar din ärlighet. Inga floskler. Du står med båda fötterna i myllan – verkligen!

  4. Yvonne

    Grattis Grattis
    Tusen Tack för din blogg har följt med iallafall 7 år och alltid lika trevligt att läsa .
    Lycka till jag hänger kvar du har rätt sunda åsikter och barnen är viktigast beundrar dig för träningen och mycket mer…….

  5. Caroline

    Hipp hipp hurra! Då siktar vi väl på tio år till? Du skriver och jag läser : )
    Din blogg tillhör min morgonrutin. Den första jag läser. Skippar nyheterna, skit samma om jorden gått under, först måste jag kolla om du gjort något nytt inlägg…

  6. Kamilla

    Stort grattis till 10 år! Tycker du ska gå och köpa dig ett armband som du kan sätta berlocker på-en ny för varje jubileum?
    Tusen tack för dina ärliga inlägg-de flesta influensers visar sig sällan svaga…din aproach gör att man känner samhörighet med dig och vill fortsätta läsa. Jag tänker ibland när livet är för dj…ligt att kan Carola med 9 ungar och ensam-då var det väl själva FAAAN om inte jag ska klara av vad det nu månde vara;))
    Lycka till med nästa 10 år!

  7. Carina

    Du och syrran din får se det som x antal timmar benträningen om ni gör höga kusten trail, det beror på hur snabba ni är helt enkelt ;).
    Du får ju bestiga Skuleberget inte bara en gång utan två gånger dessutom i detta lopp, what’s not to like??!!:)))
    Grattis till 10år! Fortsätt så!!!

  8. Carina

    Du och syrran din får se det som x antal timmar benträningen om ni gör höga kusten trail, det beror på hur snabba ni är helt enkelt ;).
    Du får ju bestiga Skuleberget inte bara en gång utan två gånger dessutom i detta lopp, what’s not to like??!!:)))

  9. Tess W

    Grattis! Har läst sedan familjen annorlunda började visas och som en annan skrev, en dag utan inlägg=tråkigt, två dagar= undrar om det hänt något?!! Så roligt att följa erat liv, högtider som vardagen 🙂 skriv gärna en bok eller flera, jag vill läsa ännu mer av det du skriver. Stora grattis och stora kramar Tess W

  10. Karin

    Grattis till 10-åringen!
    Älskar tårtan med fåret shaun, som jag har för mig det var en väldigt förvånad Jamie som fick va? Egentligen var det väl en Minion han hade önskat, eller är jag helt fel ute nu? Hur som så gillar jag tårtan skarpt ???
    Så vill jag tacka Dig!
    Tack för en underbar blogg, tack för det sättet du skriver på, tack för att du delar med dig av ditt liv, tack för att vi får vara en del av ditt liv, tack för att du är rakt och ärlig och tack för alla vardagliga bilder du delar med dig av.
    Jag har nog inte hängt med från början, minns inte riktigt när jag började läsa, men det är nog ca 8 år sedan, sen har jag läst ikapp gamla inlägg också.
    Kram från mig ?

  11. Margaretha 70 plus

    Grattis till 10 år !
    Du är inspirerande för såväl ung som äldre! Läser dig så gott som varje morgon !
    Man blir glad av ditt sätt att skriva,rakt ärligt o uppriktigt ,så upplever jag det i alla fall!
    Fortsätt med det ,ser fram emot att få läsa många år till!

  12. Petra

    Jag har inte varit med alla 10 år men gillar verkligen ditt sätt att skriva och är en av dom som verkligen hoppas på en bok, oavsett snittar eller champagne :0)
    GRATTIS till 10 år!

  13. Åsa

    Jag älskar ditt sätt att skriva och ditt raka sätt att uttrycka dig. En dag utan ett inlägg = tråkig dag! Hoppas du vill dela med dig av ditt liv många år framöver!
    Varma kramar Åsa

  14. Mumintrollet

    Oj då, trodde jag läste en annan bloggare och tänkte att oj vad hon har utvecklats och börjat skriva levande! Har nog inte följt dig så många år, men ditt sätt att uttrycka dig gillar jag. Du kunde hålla skrivkurs till andra bloggare och tjäna en hacka på det!

  15. Agneta

    Herregud, men jag tror jag läst alla dina inlägg i 10 år! Det jag gillar mest med dig är att du står för vem du är,för dina åsikter. Jag tycker du är grym och tack för dessa 10 år, och hoppas det blir 10 till . ❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting