Allmänt

Frukostevent:)

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

.

Jag var ju inbjuden på ett frukostevent på Åhlens i torsdags. Först trodde jag det var i Stockholm och det blir svårt att vara där halv åtta faktiskt. Det är så många frukostevent i Stockholm som är nästintill omöjliga att kunna komma på. Och det är ju ingen större fara såklart, men det är jäkligt trevligt att få lite vardagslyx.

 

Jag väckte barnen och såg till att de kom upp och fick frukost, sen drog jag:) De klarar sig själva väldigt bra på morgnarna om det är så. De större finns ju hemma, men den som just nu har rollen som en lill-mamma, det är Lovelia:) Det är så gulligt att höra henne, för hon pysslar och månar om killarna.

– Har du gjort en macka Jordan?

– Ska vi borsta håret, Jamie?

Hon är snabb själv på morgonen och har liksom tid över. Så här har alla ungarna varit i omgångar. De behöver inte, men de tycker om det. Nu är alla, till och med Jamie väldigt självgående även på morgonen. De klär på sig, fixar frukost, äter medan de kollar på mobilen och har full koll på när de måste borsta tänderna och klä på sig.

Så uppfostrar man självständiga individer:)

 

Det regnade lite sådär småtråkigt så det blev en blöt väntan i några minuter innan de öppnade, men sen så blev det trevligare:)

Man KAN dricka bubbel klockan halv åtta på morgonen, det är inga större problem faktiskt , men jag körde ju bil så jag fick hålla mig till det alkoholfria.

fullsizeoutput_4545

Supergoda jordgubbar och kaffe. Snittar som var så goda:)

åhlens

IMG_3478

Och NU inser jag att jag liksom missade att plocka på mig de här tunnbrödsnurrorna!!! Hur är det möjligt;(

Nu var de andra goda så det räckte förvisso:)
fullsizeoutput_4541

Vi fick se en liten modevisning med kläder som Carin Westin designat, för det var det eventet var för.

Jag erkänner villigt att jag aldrig i livet skulle sätta på mig de här brallorna:)

Men klänningen gillar jag!
IMG_3486

Inte heller den här dräkten är riktigt min stil.  Blus och byxa
IMG_3490

Jag klarar inte av ”för korta” och ”för vida” brallor:) Men det är ju väldigt modernt, alla går ju runt i det, så jag fattar att det är snyggt i de flestas ögon.

Den här tröjan däremot var söt 🙂

åhlens

Det finns smala byxor i kollektionen med, skitsnygga, men jag orkade inte riktigt prova. Däremot föll jag som en fura för den här. Fast i svart, som på bilden under, jag såg inte att det fanns i grått, men måste kanske tillbaka.

Grå tröja Tinna
carin wester

Det syns bättre på den grå, det är tumhål på den:)

Jag såg inte det när jag provade, för då gick det undan, Jag hamnade i ett pyttelitet provrum och det var lång kö utanför så jag drog bara på den, konstaterade att den satt som gjuten, insåg att det kommer bli en grym favorit och drog av den. I morse när jag tog på den så blev jag skitsur när jag upptäckte ett ”hål” på ena ärmen, och sen ett till på den andra…men vafan??? Morrrrr…

Men vänta…. ahhhh:)

Jag gillade att den var lång i ärmarna, för sådana här tröjor har jag gärna ner över händerna för värmens skull. Men att det var tumhål på gjorde det ännu bättre.

carin wester

Vill man inte ha det så viker man bara upp lite eller drar upp så korvar sig ärmen skitsnyggt. Det är en perfekt tröja att ha under skinnjackan nu, och sen mysa runt i hela vintern. Det är INTE handtvätt 🙂

Den svarta 43AP8LGEYO_89604896_ahlens_frontOch sen hittade jag en helt vanlig top med lite längre än 3/4 dels ärmar. Det är perfekt, för när jag sjåar på här hemma drar jag upp ärmarna, om jag inte fryser då:) Den är lite silvrig, så snygg:) Mjuk och go också. Jag svassar runt i det här hemma och känner mig snygg.

Topp Carina

carin wester

Dessutom, så är det helt okey priser på den här designen. Jag har hittat en designer jag gillar helt klart.

Givetvis fick man en goodiebag, det är ju ändå ett event.

IMG_3495

En helt underbart mjuk halsduk, en handkräm, doftljus och ett så fint läppgloss.

Ja, ni fattar kanske att jag inte är så bra på det här med att fota läppar;) Men det är lagom mild färg och glittrigt för att jag ska känna mig bekväm i det. åhlens

 

Mina fransar har jag varit och fixat nu, de är lite vildvuxna här, men nu så har Dau friserat i ordning dem:)

 

Japp, det var ett härligt frukostevent, och så kul att få gå i Uppsala. Extra pluspoäng på den:)

 

Kommentarer

  1. Lill

    Trevligt att gå på event. Vem / vilka blir inbjudna till sånt.
    Måste bara tillägga en sak, du skriver ju att du har självgående ungar, men med tanke på ditt inlägg om söndertrampade blixtlåspluttar så är de tydligen inte så självgående att de kan hänga upp sina jackor ( läs nu det här med glimten i ögat, för det är med det jag skriver )
    Måste vara skönt i alla fall att de är så duktiga på morron. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing