Allmänt

Men skjut mig

Klockan ringde 8.15 och jag masade mig upp. Ungarna, för Lovelia och Jordan skulle med, gjorde sig i ordning och vi åkte. Jag sur som fan. Är det nån gång man ska hålla sig undan från mig så är det tidig morgon när jag ”tvingas”iväg, jag är lika bitsk som en kobra i både truten och sinnet. Är det sen kallt och grisigt så blir jag ännu tjurigare.

Och det var det.☁️

Åkte dit, parkerade tio minuter i nio, och bara visste att det här är inte rätt. Alldeles för lite folk med kids i Jamies ålder.

En tjej hojtade på mig och frågade om det var basketen vi skulle till?

Ja.

Hon undrade om vi kunde koden för det var låst. Nix. Hon var mamma till en unge som också skulle börja, och hon hade stått där en stund, det hade inte kommit någon mer än vi.

I mitt huvud snurrade shitloads av enbart fula ord?

Det var mörkt och inte en rörelse i huset, och eftersom det är så dumt/smart att man kan gå in från två håll travade vi runt. Ingen där heller. Mörkt och tyst.

Vi jämförde infon vi hade, och den överensstämde helt. Jag var inte på Prova-på tillfället när man skrev upp sig om man var intresserad utan mamma var med. Men om det är något min mamma är bra på så är det information. Hon tar reda på saker och dubbelkollar och skriver ner direkt. På min kyl hänger pappret;)

Infon var som följer.

Det börjar 1/10 kl 9.00

Finns även en mixad grupp kl 10.00 men Jamie skulle vara i den tidiga (såjävlaklart)

Skulle komma mer info på mail.

Jag har fått information gällande Lovelia som också började då, men hennes grupp startade tidigare. Alltså borde de ha mina uppgifter. Varken den här mamman eller jag hade fått mail/sms, men eftersom det skulle börja idag så kändes inte den som så viktig. Halva terminen har ju gått redan, ska de börja lär de ju göra det nu.

Men helt uppenbart började de inte idag klockan svintidigt nio.

Om jag är sur?

Jamen växer det ris i kina?

Fett sur.

Fast den där mamman var trevlig, så hon tog udden av den värsta irritationen:)

Det finns ju ett antal olika scenarion på vad som gått snett här.

Infon har av nån anledning inte kommit fram eller inte gått ut.

Jag fattar faktiskt inte men oavsett så var det helt i onödan som jag gick upp i ottan. För för mig är det ottan klockan åtta:)

?

Och eftersom jag fick en fråga på kommentarerna huruvida jag inte kan stava till pyjamas eller ej, så lägger jag till det här.?

Jag stavar pyjamas.

Autokorrekt, som är en riktig bitch mellan varven är inte alltid så korrekt;)

Den ändrar ord av sig själv, och det efter kanske en halv sekund eller så. Då har jag redan skrivit vidare och märker det ofta inte.

Jag ser det sen när jag publicerat men det är det inte alltid jag läser igenom och ibland ( rätt ofta) så orkar jag inte logga in och ändra?

Varför den ändrar ett korrekt stavat ord till nåt annat? Ja säg det. Man har ju ändå tur att den ändrar till ett rumsrent ord;) Ibland blir det inte så:)

Pyamas har autokorrekt tyckt är korrekt. Jag håller inte med.

Den sa även abbonemang istf abonnemang.

Suck.

Så, ser ni nåt ord som är totalt felstavat så är det oftast nåt som autokorrektat sig av nån galen anledning.

Det är Najs att skylla ifrån sig ??

Nu ska jag gå och blunda en stund 😉

Har ju varit vaken skitlänge, ätit frukost och socialiserat med familjen. Dags att vila. Eller faktiskt ska jag läsa, ska recensera en bok snart:)

Med vänlig hälsning, Häxan Surtant ?

Kommentarer

  1. Sura mamman

    Verkar vara någonting med basket! Tidigare i höstas gick det ut om prova- på basket i närheten och min yngsta dotters dröm är att spela basket, så självklart stressade jag hem från jobbet för att hinna. Väl där fanns inte en käft, efter ett tag dyker ytterligare några föräldrar och barn upp, men ingen tränare! Efter att ha väntat ytterligare ett tag åkte vi hem igen och de besvikna ögonen i baksätet! Jag mejlade och frågade vad det var frågan om och fick svar att det inte startat upp ännu, trots att jag och bevisligen de andra fått info om tid och plats. Häromveckan ringde min man och frågade igen när det ska starta upp och han fick till svar att basketen har börjat nu…men varför har man då inte återkommit med den infon!?!? Stressar hem ännu en gång och åker till hallen. Dyker det upp någon??? Näää! Jag lovar, jag var skogstokig när vi åkte hem!! Nu har vi äntligen hittat em annan klubb, men den besvikelsen i min dotters ögon dessutom två gånger!

  2. Sofia

    Skriv gärna vad som hände sedan. Så nyfiken på vad som kan gå fel trots alla digitala kommunikationskanaler. Eftersom ni var bara två som väntade, gissar jag att info gått ut
    kanske på en gammal maillista.

    Älskar Häxan Surtant – mitt alter ego hehe.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing