Allmänt

Vem???

Alltså jag insåg precis att min minste son ska prova på basket.

I morgon. Alltså söndag.

KLOCKAN FXXXXNG NIO!

Ja på morgonen, kvällen hade varit bättre;)

Vem fan tycker att det är en jättebra tid? Jo jag vet att inte alla är trötta som gnun på morgnarna, men folk som sjåar iväg varenda dag i veckan kanske borde tycka det var i alla fall lite Najs att inte behöva kliva utanför dörren före typ tio? (Elva!!) Kunna toffla runt i pyamas och äta både en andra och tredje frukost,

Men nej. Präktiga människor har minsann basketträning klockan nio.

Fy fan.

Jag hatar det. Jag hatar det så mycket att jag helst vill låtsas för Jamie som att det inte blev nåt… men inte kan jag det heller. Det är fan kärlek på löjligt hög nivå att plåga sig upp och iväg för nån annans skull:)

I smyg önskar jag att han inte ska vilja fortsätta… men jag vet att jag kommer puffa honom till att göra det. Fortsätta alltså. Suck. Denna kärlek, vad den kan få en att göra ❤️

Annars hade jag tänkt skriva ett ord eller två om nazister idag. De har ju demonstrerat minsann.. trams. Vissa grupper borde inte få ha vare sig rösträtt eller existensrätt för den delen. Speciellt inte sådana som anses sig stå över alla andra.

Jag har en utmärkt idé här faktiskt.

Nazisterna kanske skulle kunna åka till IS galningarna och slåss? De är på ungefär samma nivå menar jag. Totalt hjärntvättade och rubbade, övertygade om att de har rätt och att typ alla andra måste dö.

Båda grupperna borde vara den andras absoluta hatobjekt så det är ju en winwin.

Häpp. Så murar vi upp höga betongmurar med taggtråd högst upp runt deras arena så de håller sig där. Inte skadar nån annan, för det är liksom inget annat än oacceptabelt.

Man får tycka precis vad man vill men man får inte skada andra för sin tros skull.

Gäller i allt.

Det är läskigt med fanatiska människor, vad det än gäller.

Så, kan vi alla vara snälla mot varandra? Till syvende och sist är vi likadana. Tar man bort det yttersta skalet så syns inga olikheter:)

Nu ska jag krypa ner i sänghalmen och försöka sova kanske.. Bah. Hade hellre glott vidare på nån film 🙂

Natti natti ?

Kommentarer

 1. Ella

  Minna så väl hur svår jag var att få iväg till simträninen (klockan 8.00 på lördagarna..) när jag var 9 år. Skolan började ju för tusan en halvtimme senare än sådär 😉

 2. Jenny

  Måste bara fråga,stavar du pyjamas ”pyamas”? Såg att du skrev pyamas i förra inlägget oxå,men trodde du bara glömde j:et helt enkelt,är ju lätt hänt:-) Blev själv fundersam över hur det verkligen stavas

  1. familjenannorlunda

   Autokorrekt? den jäveln lägger sig i hela tiden, och ändrar ordet efter en halv sekund och då har jag skrivit vidare och ser det inte ?
   Jag ser så ofta fula stavfel när jag publicerat mina texter och hatar det, men orkar inte gå in och pilla?
   Jag stavar det pyjamas 🙂

   1. Jenny

    Aha,var det ingen roligare förklaring än så:-) Jag blev nyfiken på om det var nåt dialektalt,tycker sånt är intressant. Fast nu när jag tänker efter så är det ju uppenbart att det bara blev fel…pyjamas är väl inget ord som stavas olika i olika dialekter:-D
    Men det är ju intressant som sagt,har till exempel reagerat när du skrivit en i var,här i småland där jag växt upp så säger vi en var.

  1. Maggan

   Helt rätt Eva, handlar inte om präktiga människor. Var istället tacksam att det finns människor som ställer upp gratis och tränar alla barn i våra idrottsföreningar.

  2. Maggan

   Helt rätt Em, handlar inte om präktiga människor. Var istället tacksam att det finns människor som ställer upp gratis och tränar alla barn i våra idrottsföreningar.

 3. Malin

  De yngsta får alltid de sämsta träningstiderna eftersom det liksom är lägst prio på dom. Sämsta tiderna tycker jag är typ vardagar 16 eller 16.30….omöjligt att hinna ifrån jobbet, hämta på fritids och hinna till träning, med en hungrig unge….
  hoppas Jamie tycker basket är roligt. Idrott ger gott på många sätt!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing