Allmänt

Spännande !

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för KöketsBox

Jag sitter fast hemma med en reparatör av bredbandet, och sen har jag tusen sidor plugg ( allvarligt) och så ett utvecklingssamtal men sen!!

Sen ska jag hämta min första Kökets box

Jag har aldrig haft den, men funderat länge på att testa, och när några av er var positiva så körde jag:)

Tog lite tid innan jag fick ändan ur vagnen att beställa den bara men nu ligger den där och väntar.

Så nära men så långt bort!! Så spännande ! Jag älskar överraskningar 🙂

Hörrni!!

Han verkar fixa bredbandet ?

Så ikväll kan ni förvänta er ett inlägg skrivet på datorn . Inte vet jag, ni kanske gillar mer att jag bloggar från mobilen för då blir det kortare och inte så svamligt;)

Palla det med tvåfingervalsen liksom ?

Men JAG föredrar att skriva på datorn, det blir mer flyt då.

Tack för alla snälla ord om Doris the Diva❤️ Och tack för länkar till hur man gör med husdjur!

Nu måste jag fortsätta läsa!! På engelska .. inte min paradgren för jag får liksom inget flyt i det. Måste tänka hela tiden 😉

Sen om jag blir klar nån gång ska jag skriva massa sidor om vad fantasy är, och därom tvista ju de lärde så det blir intressant.

Sen ska jag skriva en dikt till på fredag, inspireras av ett verk av något slag. En film, en bok, musik..

I mitt huvud snurrar bara Måns Zelmerlöv 😉 men kanske kan man lyssna på nån Tom Pettylåt och både inspireras och hylla en stor musiker som gått ur tiden. Ja men det gör jag!! Fan vilken bra idé 🙂

Tack för att jag alltid kan bolla med er helt enkelt, för även om det som nu är en tämligen envägskommunikation( innan jag postat) så hjälper det till att bara skriva ner frågan och sen fundera högt 🙂

?

Nä men okey … vad är fantasy ??

Back to the books?

Kommentarer

 1. Lena E

  Jo absolut! man gör Heimlich manöver även på en hund!! håller dom framstupa & trycker underifrån magen & snett uppåt, svårt att förklara, men jag är säker på att det finns att se eller bättre förklaring om du googlar!! Förstår din maktlöshet… Hade du fått tag i Ulltuna hade dom guidat dej igenom en heimlich. Så underbart att det slutade lyckligt <3 en fruktansvärd situation, vidrig & fasansfull

  Varm kram <3

 2. Hanna

  Jag har lärt mig att fantasy är skönlitteratur liksom romaner, science fiction och deckare och då romaner och deckare utspelas i vår tid så skulle de rent teoretiskt kunna hända. Science fiction utspelas i någon form av framtid och skulle eventuellt kunna hända i just framtiden, men fantasy utspelas i en egen värld ( om vi talar om High fantasy som t.ex. Tolkien, Mistborn, Wheel of time) och har inte skett, sker inte nu och kommer inte kunna ske. Sen finns det ju andra kategorier av fantasy som low fantasy (i vår värld och i en fantasyvärld, t.ex. Harry Potter o Narnia), light fantasy (t.ex. Jasper Fford o Terry Pratchett) o dark fantasy (t.ex. Cassandra Clare o Leigh Bardugo). Men som sagt, det är min åsikt eller vad jag lärt mig/läst mig till. Hoppas det var till någon hjälp ?. Mvh/Hanna

  1. familjenannorlunda

   Jo. Det är ju exakt detta jag menar:) Det är liksom omöjligt att beskriva enkelt vad fantasy är eftersom det inbegriper så mkt och har så många undergrupper?
   Men å andra sidan kan man breda ut sig på 6-10 sidor 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing