Allmänt

Overnight oat:) och rabattkod

Innehåller reklam genom annonslänkar för Kökets Box

Jag lovade ju återkomma med lite recension på den här overnight gröten som jag skulle testa att göra. Den på de där steel cut oats som var med i min Kökets Box.

kökets box

Jag blandade en deciliter gryn med en deciliter mjölk och en deciliter passionsfruktyoghurt och ställde i kylen över natten. När jag tog ut den så hällde jag på lite mango och hallon och sen Müsli

fullsizeoutput_467a

Det var riktigt gott!  Jag klarar ju inte av kokt havregrynsgröt, men det här är ju ett kallt alternativ.overnight oatNu måste man ju i och för sig ha något som jag inte har så mycket av, nämligen framförhållning. Man måste ju göra i ordning den kvällen innan. Men jag har gjort den några gånger nu och bara man får in rutinen så kommer det sitta, Jag kan lugnt säga att man blir ordentligt mätt på den, och det håller länge.

Jag hittade receptet i den folder som följer med i Kökets Box. Inget avancerat recept förvisso:) men jag hade aldrig hört talas om det.

Jag fick en rabattkod till er också:)

Om ni anger CAROLA30 så får ni 30 kronor i prova-på-pris:)

Gäller fram till 10/10 så skynda fynda. Klicka här så kommer ni rätt:) ——> Kökets Box

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing