Allmänt

Jag och Mirka:)

Ett tag nu så har jag och Mirka funderat på en grej:)

Vi var lite sugna på att podda som ju är så populärt, men ingen av oss kan ett skit runt det, så det kändes svårt. Man måste ha nån inspelningsmojäng kanske och sen klipp-kunskaper. Och vart lägger man ut den, och hur??

Nä, det funkar inte.

Men, om vi kör live på instagram då??

Ja, men det gör vi:) Oredigerat, rakt på, naket och inga omtagningar. Direkt från verkligheten liksom,

Så nu har vi gjort ett instagramkonto tillsammans som heter Mirka och Carola Live och ni hittar det genom att klicka på länken tror jag. Eller ännu hellre så laddar ni ner instagram ni som ännu inte har det och följer oss.

Samtidigt så kan ni ju följa mirkanorrstrom och carolawetterholm 🙂

 

Vi tänker att vi ska ses varje onsdag vid lunch, 12-13 och hänga lite med er. Vår tanke är att det kan passa bra runt den tiden eftersom de flesta behöver äta och då kan kika och få lite sällskap. Om ni inte har eminenta kollegor ni hellre lunchar med, men det har jag svårt att tro;)

Här med våra två supporters som mest troligt inte kommer lyssna, den ena för att han bor i Tyskland och den andra för att hon liksom får nog av sin syrras snack ändå;)

mirka och carola

Och han gör ett V-tecken inget annat;)

 

 

Okey, jag vet att en del av er inte har koll på instagram så vi gör så här, jag guidar er hur ni ska göra, okey?

 

1. Ta fram mobilen

 

2. Har ni inte Instagram installerat så gå till App store på en iPhone och till vad det nu heter på Android, där man köper/installerar appar. Play store kanske? Instagram är gratis.

 

3. Installera. Tar en grisblink.

 

4. Skapa ett konto. Det är inga konstigheter och vill ni inte ha det öppet för alla så lås det. Men det är kul att ha det öppet, man vet aldrig vem som kommenterar:) Martin Melin,  Anna Book, Sean Banan och Samir&Viktor har tex kommenterat hos mig. Man blir löjligt starstrucked;) Och sångaren i ett hyfsat känt tungt band brukar minsann gilla mina bilder:D

 

5. Man använder instagram till att lägga ut bilder på vad man vill, kanske sina blommor, barn eller bakverk. Och för att följa andras vardag och liv. Se deras blommor, barn och bakverk;)

Man kan tagga saker och folk och på så vis kan man också leta upp specifika saker. Om du tex vill se bilder på miniontårta så får du just nu fram nästan 500 bilder på just det. Skriver du minions får du fram betydligt fler. Vill du se bilder på Robbie Williams så söker du på det så kan man njuta länge. Osv.

 

6. Man följer de man tycker är intressanta. Mig och Mirka kanske;)? men jag följer ex Zlatan, Vin Diesel, Guns n´roses, Bon Jovi. Ryan Star, Thåström, Kungahuset, mina bloggkollegor och vänner såklart, Gröna Lund, Lidl, Ica Sävja, massa träningsprofiler och så vidare. Har man en öppen profil på Instagram så tycker man att det är kul med följare så känn er inte som stalkers för det är meningen att man ska stalka:)

Jag får massa inspiration, massa tips och massor av shoppingtips, tex så ilar jag ner till min Ica när de skriver att de säljer kvarg för en femma eller nåt liknande. Okey då, kanelbullar lockar kanske ännu mer;)

 

7. När vi går live, så kommer det synas en liten bild av oss högst uppe på instagram, tror det står LIVE också men är osäker. Samma bild syns om vi lagt ut något på instastories, det syns  bara under ett dygn. Det är bara att trycka på den så ansluter ni till live-sändningen. Då kan ni skriva saker till oss, en fråga eller så kanske, eller bara skicka en emoji. Ni kan komma in och gå som ni vill under tiden som sändningen pågår, man behöver inte känna sig tvungen att se allt.

Det vi gör Live kommer bara kunna ses just då, så det är liksom då eller aldrig;)

Om vi lurar ut hur man sparar den så kanske vi kan göra det någonstans, och det beror ju såklart också på om det finns nån efterfrågan på det:)

 

Vi tycker att det här ska bli så roligt och vi hoppas såklart att ni kommer dit:)

Att få en möjlighet att verkligen direkt interagera med er, det ser vi fram emot.

Vi börjar i morgon, klockan 12, ses vi då?

 

Alltså det är ju faktiskt en världspremiär när jag tänker efter. Det är coolt 🙂

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting