Allmänt

Skynda er:)

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Åh jag har missat att berätta för er att ni får 100kr rabatt på jackor hos Cellbes!

Rabatt är redan avdragen – lila priser gäller. Gäller på produkter som är markerade med ”kampanj” och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden. Priserna gäller så långt laget räcker men inte längre än 15/10 – 17 I morgon alltså!

Sorry för att jag är så sen, men ni hinner fynda än:)

Jag har inte hunnit inventera vinterkläderna än. Eller hunnit är ju helt fel ord, det handlar om att jag inte vill. Jag tror varje år att om jag ignorera vintern så kommer den inte.. Jag borde väl ha lärt mig vid det här laget kanske, men nope;) Men jag vet att det finns i huset, så ingen ingen unge kommer behöva frysa. Jag vet bara inte om det duger;)

Det som kanske behöver köpas är vinterskor, men jag vill komma ihåg att det fanns. Å andra sidan kan jag ha fel. Jag vet att jag köpte nya jackor till alla ungar förra året, sent på säsongen på rea såklart, men att Doris fick tag i minst en och tuggade sönder dragkedjan så jag måste lämna in den och byta. Måste kanske prioritera det. Jag lämnade massor till syrran förra året, de har en skräddare/skomakare som kommer en gång i veckan och tar med sig trasiga saker och fixar. tror det kostade 200kr eller så, perfekt. Jag kan säkert byta dragkedja om jag ger mig fan på det, men varför om nån annan gör det på en grisblink för en liten kostnad? Man gör det man är bra på:)

 

Jag sitter och försöker få över bilder till datorn från eventet i torsdags så snart kommer det, stay tuned:)

Nån Terminator film börjar 21.30, jag siktar på att hinna tills dess:D

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing