Allmänt

Lappar ;)

När jag kom hem idag så gick jag raka vägen till köket och för att göra en kopp kaffe.

Noterade först denna på diskmaskinen:

Okey:)

Tänkte att det väl var varmt när Patricia gick till jobbet. Hon brukar plocka ur annars.

Men så vände jag blicken till spisen och såg hennes soppa.

Jaha, Jaja den ska sparas alltså. Jag flinade lite och så öppnade jag micron:

Haha, Patricia har uppenbart ledsnat på kökstjänsten 😉

Ja.

Jag plockade ur och i diskmaskinen, sköljde ur och vek ihop alla förpackningar och röjde resten av köket:)

Man vågar liksom inte annat ???

Kommentarer

  1. Malin

    Haha klockrent! Dags för fröken att flytta hemifrån? Jag känner så igen känslan från när jag var 19 år o hade tagit studenten. Jag började vilja ha det på mitt sätt, tyckte att resten av familjen gjorde saker på fel sätt och stökade till. Hade två lata småbröder som hängde tvätten så skrynkligt de bara kunde för då slapp de nästa gång osv.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing