Allmänt

Businesslady;)

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

.

Okey.

Nej:)

The business-look är INTE min grej.business

Jag storknar och trivs inte ett dugg..

Kläderna är supersnygga, men inte alls min stil. Byxorna är Corrindas:) och från Cellbes och blusen och kavajen från me&i, dojorna från Skopunkten. Jag har för mycket biceps för kavajen;) så det är tur att den är i stretchigt material.fullsizeoutput_485d
Det här ska jag då ha på mig hela dagen i morgon. Reskläder.

Skjut mig, ge mig mina jeans och min skinnjacka! 😉 Men så här är det när man ska åka med sin SAS-anställda syrra. ”Du måste se proper ut.”

So proper it is. Det är iaf bekvämt. Typ;)

 

För övrig så har jag nu packat. Vi får checka in två bagage så jag har en lite mindre väska i en lite större. Packat lätt, men skulle kunna plocka ut nån tröja, men den gör liksom varken till eller från. Har laddat kamerorna och stoppat dem i ryggsäcken jag nog har som handbagage. Jag har inte riktigt bestämt mig än:)

Jag ska snart läsa igenom dialogen jag skrivit och sen skicka in den.

Det känns som att jag har koll:)

Mest troligt så kommer jag snart komma på hundra saker jag glömt…så dags liksom.

 

Men ni hänger med va??

Både här och på instagram:)

Vi prioriterade bort frukost på hotellet till förmån för wifi. Man måste få surfa, det är nästan en mänsklig rättighet;) Jag har absolut ingen koll på hur mkt det kostar om man inte använder wifi och hoppas jag slipper ta reda på det..

 

Nu ska jag bädda rent i sängen, och sen slappa i soffan!

Vi hörs nog från Arlanda i morgon bitti:)

Ihhhhhhh

Kommentarer

  1. Karin

    Hur mycket fick ni betala med din sas anställda syrra? Bara nyfiken inget med din ekonomi och sånt. ☺. Njut och ha de gott!

  2. Karo

    Hej Carola! Jag arbetar på behandlingshem. Våra intagna har haft som projekt att vara ”positivt kontaktsökande”. Men det har ju inte du vetat om. Men vi vill tacka dig för att du är den du är och be om ursäkt att du nog hamnat ”mitt i vimlet”.

  3. Timea

    Heipo är på akuten nu. Han försökte ta livet av sig för ingen såg honom trodde han. Bara för att han skrev kommentarer på din blogg idag och fick inget svar.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing