Allmänt

Cellbes:)

Innehåller reklam för Cellbes

.

Jag bäddade rent innan jag åkte, och när Patricia såg mitt nya påslakan blev hon alldeles avis:)

cellbes

Det är snyggt! Jag hatar när påslakan inte överensstämmer med täcket i…men Cellbes lirar finfint med Ikea.)

Jag har ett dubbeltäcke och det kan vara ett av de bästa köp jag någonsin gjort faktiskt. Så gosiga!

(Finns såklart dubbeltäcken på Cellbes också, ni hittar det HÄR )

Jag kan nu tala om för er att Cellbes har 25% rabatt på den dyraste varan, så då kan man ju passa på att beställa något nytt och tjusigt:)

Det gäller till och med den 29/10 och ni anger kod 1425

 

(Kan inte kombineras med andra erbjudande och rabattkoder. Giltig på ordinarie pris och vid köp av minst 2 produkter. )

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing