Allmänt

I am back!!

Jajamensan örnen har landat på svensk mark igen:)

Men jag måste helt klart ha varit en New York-bo i mitt tidigare liv, för det kändes som hemma. Dofterna, gatorna, ljusen, ljuden.. allt kändes bekant. Jag har aldrig varit där förut men ändå kändes det som hemma. Märkligt det där 😉

Idag, eller igår, regnade det. Grått och mulet från morgonen, och så kom regnet vid lunch.. Jaja, det känns lättare att lämna när det är kasst väder.

Jag har nu varit vaken i över ett dygn, och ska försöka hålla mig vaken lite till, men det är svårt? Jag tappar mobilen hela tiden 😉

Jag kanske kommer tillbaka i kväll, annars i morgon 🙂

Men nu måste jag röra på mig!! Annars somnar jag stående 😉

Hlrs snart 🙂

Kommentarer

 1. Sara

  Hej! Jag tänkte bara på när du och Mirka gör live sändningen, kan ni få bättre ljud då eller det är ljud från mobilen? Jag som är hörselskadad hör väldigt dåligt när ni pratar ibland. Tycker det är synd för jag gillar er live och ha er som sällskap den timmen men ibland får jag stänga av för jag hör inte vad ni pratar om, eller hänger inte med. ? Inget klagomål utan bara en tanke till er! ?

  1. familjenannorlunda

   Det är mobilens ljud bara, så det går nog inte att göra nåt åt tyvärr☹️
   Vad tråkigt att det blir så, vi kan försöka prata tydligare kanske ? Ska forska lite och se om man kan göra nåt!!
   Vad roligt att du gillar det iaf ?

   1. Malin

    Sara: Hörs det bättre om du lyssnar med lurar kanske? Tänkte när ljudet kommer ”närmare” örat och andra ljud runt omkring minskar.. ?

 2. Jessica

  I New York känner man sig hemma? Jag var den som fnös när mannen förde USA på tal som resmål.. Jag föll för hans tjat och vi åkte till New York. Jag blev kär i stan?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing