Allmänt

Det lackar mot jul!!

Innehåller reklam för Cellbes

.

Jag gillar inte hösten eller vintern, det vet alla. Jag klagar högljutt och ofta:) Jag avskyr att frysa, att skrapa rutor och att halka omkring. Jag hatar att det är mörkt. Jag vill ha värme och sol,

Men, det finns en sak som gör att jag överlever skiten, och det är JULEN.

Förvisso tycker jag det är massa press och stress, men ändå, det hör till. Man skulle kunna vara ute i god tid, det skulle vara smart. Nån sa, eller skrev nånstans: ”Kan alla göra sina julinköp NU, så att det inte är så jäkla trångt i butikerna när jag ska stressa runt dagarna före jul:)?”

Det vore bra.

 

Men, julen är härlig och den lyser upp en skittråkig årstid. Jag har massor av julsaker, och ändå köper jag nytt varje år:)

Och får i födelsedagspresent eftersom jag fyller år så lämpligt för det, den tionde december.:)

Jag gillar ju Cellbes där de här kommer ifrån.

Lilla vita huset har ljus i sig som går på batteri OCH har timer, superbra.

Ljusstaken 

Träkyrkan även den med timer. Den köpte jag förra året och den är superfin:)

I år behöver jag nya adventsljusstakar, och funderar på den här under. Fina? Fula?

 

cellbes

 

Jag har riktig gran dels för att jag inte hittat nån snygg plastgran, men den här ligger jäkligt bra till:)

Gran

Små tomtar 

Ljuslykta med tomtar

jultvå

 

I New York fanns det hur mycket jul som helst redan, de höll på att fixa upp dekorationer på hus och gator och på Macys fanns det flera rum med bara julsaker. Allt, allt, allt. I mängder, i olika färger, allt ordnat efter tema och eller färg.

 

Macys

De här granarna:) Woooow, men Cellbes är helt i klass ju:)IMG_4273 IMG_4279 IMG_4280 IMG_4281

Helt galet, men underbart för en julälskare:)

Nästan det enda jag shoppade i NY var julsaker. Några saker härifrån Macys och resten från Disneyshopen.

Julen är härlig ändå:)

 

Vad säger ni? Gillar ni julen eller inte?

 

Förresten så har Cellbes fortfarande 25% på den dyraste varan:)

Gilig: 16-29 Okt

Kod: 1425

Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudande och rabattkoder.

Giltig på ordinarie pris och vid köp av minst 2 produkter.

 

(Jag tyckte även att det stod att de har 20% på byxor)

 

Jag ska bara bestämt mig för vilken adventsljusstake jag ska ha, sen blir det 25% på den:)

Tjoho:)

 

Kommentarer

 1. meamore

  oh älskar julen !!! så avis, har alltid drömt att åka till the BIG CITY och shoppa massa maffiga julpynt. kan du inte visa lite vad du köpte för något ?

 2. C

  Hämtade ut paket med både gran, den ljusstaken + en annan, en stjärna på fot och ljuslyktestubben med tomtar idag. ? Det ligger visserligen kvar i bagaget än ? men jag känner mig rätt säker på att jag kommer att bli nöjd. ?

 3. Lill

  Nöälskar julen. Mina vuxna barn är också riktiga julenissar. Mat, bak, pynt. Även om inte allt kostat eller kostar mkt pengar så finns det massor man kan göra för att riktigt pynta till det till jul. Granris, tallris, kottar. lite sprayfärg och röda snören. Kan göra underverk.

 4. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Fina saker :). Har nog blivit med julkär med åren. Fast på ett annat sätt en tidigare, jag känner inte samma glädje som jag gjorde som barn. Men tycker det är mysigt att pynta. Hade Partylite här hemma så köpte ett stort ”pepparkakshus” för 899:-, ett riktigt nu unnar jag mig något alldeles extra. Har en ljusplatta från PL sedan tidigare och den kan man ha i stugan/papparkakshuset så den byter färg. Kommer bli rena barndrömmen. Ser hur mina framtida barnbarn kommer så där och titta. För barnbarn ska jag ha ;).

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing