Allmänt

Två tips:)

Lite reklam, men för vänners produkter 🙂

.

 

Jag har två saker jag vill tipsa er om:)

Det ena kommer från Janelle, som hittat en suverän produkt, som hennes vänner testat, och hon vill gärna berätta om den, ni kan läsa allt om det hos henne. Hon har förövrigt äntligen börjat blogga igen:) Tjohooo:)

Janelles Blogg 

 

Och sen ett jäklars så ovanligt erbjudande från Ossoami!

De har i princip aldrig några reor eller erbjudanden, för deras grejor är så skitbra att de inte behöver. Men nu firar de fyra år:)

Jag inser att jag hängt med nästan hela tiden, och har ju fungerat som Lindas testfamilj i flera år nu, och det finns inga byxor som jag eller ungarna gillar så mycket:)

Nu har de även jeans för vuxna, och de är lika bra som till kidsen. De här byxorna har ett speciellt material i sig som gör de extra tåliga och hållbara. Mina killar är specialister på att slita sönder kläder, men de här brallorna har de gått bet på, och då tror jag vi har minst ett par av varje modell.

Jag älskar verkligen de här byxorna, de äldsta jag har är säkert tvättade en gång i veckan i tre år, och ser lika fina ut ändå. De har ett erbjudande nu, ju fler du köper ju mer rabatt får du, så kika in på deras Facebook och kolla:)

 

Så men det var allt för nu!

Jag drar mig tillbaka med min bok och försöker komma in i rätt tid, vintertiden gjorde ju liksom inte direkt saken bättre;)

Försöka sova lite sen då….igen;)

 

Natti natti ♥

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing