Allmänt

Tappade farten

Äsch ni vet hur det är, höstlov och ungarna tar över:)

Det är ständigt sopigt i köket och smöret och osten står mer på köksön än i kylen. 

Jag har massor att läsa till skolan och hinner aldrig med att ta fram böckerna så jag siktar stenhårt på måndag:)

Sen fick jag höra lite saker som gjorde mig förbannad, ledsen och besviken. Igen, för det var egentligen inget nytt men nu rågades liksom måttet. Det räcker nu. Jag har varit dörrmatta klart. Hur folk kan behandla folk så uselt är för mig alltid en gåta. Det här med att sköta saker snyggt är det många som behöver lära sig. Respekt, rättvisa och raka rör. Man låtsas att man agerar korrekt, så pass att man tror sig själv misstänker jag, men resultatet är bara en riktigt dålig smak i munnen..

Men, det gjorde så jag fick arslet ur vagnen, där det suttit fast några månader eftersom jag blev så chockad av det, och eftersom jag förväntat mig mer.

Men med arslet loss så kommer förändringar, jag hoppas att ni hakar med på det???

Och nej, det handlar inte om min exman, lika bra att säga det antar jag ?

Det kommer bli kanonbra:) Mitt lilla katolska mynt ger mig gudomlig vägledning?eller nåt.


I helgen har jag sällskap:)

Mirka är här och vi ska göra Uppsala osäkert. På vilket sätt är lite oklart än ?

Jag borde plocka in studsmattorna som jag liksom ”glömt” men tänker att de stått så länge nu så några dagar till gör inget;)

Resten av trädgården är ändå i okey skick för vintern så det är tur. Ska upp med lite belysning bara. Jag är ruskigt sen med det, brukar annars preppa för det när det är varmt ute. Nu har det ändå varit hyfsat varmt och vad det verkar fortsätter det så ett tag. Jag kollade för en gångs skull  vädret framåt för jag skulle boka tid för att byta däck. Jag har dubbade däck och vill inge köra en dag i onödan på dem. Man får inte köra överallt med dem:)

Jag har mina däck på hotell. Så skönt att slippa släpa dem fram och tillbaka och greja med att byta. Jag kan men vill inte:)

Nu bara glider man dit, tar en kopp kaffe och nån annan fixar. Det är inte jättemånga saker nu för tiden som nån annan grejar åt mig så jag njuter:)

Nu ska jag dricka kaffe och snacka lite med familjen , ha en fantastisk lördag ??

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Fast jag älskar att ha alla hemma:)
      Men det blir sopigt ?
      Otroligt skönt för alla med en liten paus i vardagen 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting