Okategoriserade

Kökets box:)

 

Inlägget är reklam för Kökets box  och innehåller annonslänkar

.

Black Friday i antågande:)

En del företag kör fredag hela veckan, som Kökets Box. Visst är det toppen? Jag har ju hoppat på det här tåget för ett tag sen så jag får tyvärr inte utnyttja deras erbjudande, men NI får:)

Till och med 26/11 så får ni 50% rabatt på första boxen! (ord.pris 129kr)

Kod: BLACK50

 

Kökets box är ju då som namnet säger, en box, med grejor som på något vis har med kök att göra. Den har ett tema varje gång, och innehåller 8-10 produkter. Det kan vara saker man kan stoppa i sig, eller saker man använder. Innehållet är hemligt, ända tills du öppnar din egen box hemma:)

Jag älskar verkligen de här överraskningarna! Det här är innehållet i en gammal box. Ja, allt utom gossen ingick:)

Jag vet att ni gärna skulle vilja att han kom i ett paket hem till er, men där måste jag göra er besvikna. Han är bara min:)

*Erbjudandet gäller endast 20-26:e november 2017, max 1 gång/hushåll samt dig som förstagångsprenumerant hos Kökets box. Kan ej kombineras med andra kampanjkoder eller cashback.

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing