OkategoriseradeTips

Black Friday!

Inlägget innehåller annonslänkar för Cellbes Kökets Box XXL Indiska

 

Okey:)

Black Friday idag! Säga vad man vill om konsumtionshets och köpa utan att behöva och så vidare, jag har hört alla varianter på radion de senaste dagarna. Men, visst sjutton är det kul om man lyckas fynda något! Oavsett vilken dag det är:)

Jag har fått nys på lite finfina erbjudanden som jag i vanlig ordning delar med mig av.

Charing is caring.

Jag vet att folk kanske siktar på de stora sakerna, som TV och så där, men jag har inte spetsat in mig på det, utan haft ögonen öppna för annat:)

 

Cellbes har 30% på utvalda produkter:)
Till exempel den här koftan 
Finns på några döttrars önskelista.
Och den här tunikan som jag klickade hem till fullt pris….:/  😉 Shit happens:) Finns i fler färger, jag har en svart.Jättefin 🙂
Eller den här ljuvliga pläden 
Vi har så många filtar! Men en till behöva man alltid, och den här ser extra gosig ut. Tänk att snusa ner sig under den:)
Black Friday erbjudandena hos Cellbes är giltiga: 23-26/11
 
Kökets box skrev jag om häromdagen, men tar med ändå, för jag gillar verkligen deras boxar!
Det är 50% rabatt på första boxen ord. pris 129kr
Kökets Box Giltig: 20-26/11
 

 XXL har erbjudande på Nike -35% + lots of product sale
Den här Hoodien tex:) Jag ska snoka och kolla om de kanske har något som jag behöver i slalombacken. Jag har ju nya pjäxor och skidor, och vettiga kläder, men vantar tex. Och underställ. Hm..
XXL Giltig: 24-26/11
Och så har vi en av mina absoluta favoriter genom åren – Indiska.
Jag har handlat så mycket där, men nog aldrig via nätet faktiskt. Men vi har finfina butiker både i stan och sen på Gränby där jag är superofta så jag kan lika gärna köpa IRL.
De slår till ordentligt och kör 30% på hela sortimentet
Kanske en ny mugg? Ni kommer väl ihåg att jag sabbade min nya i diskmaskinen…?
Den här mattan är jag så sugen på, tycker den är jättesöt.
Och klänningar har de alltid fina. Om jag nu skulle få för mig att använda klänning…:) Men jag har haft så många fina från just Indiska. En hel del av dem har jag snott från syrran;)

Indiska Giltig: 24-26/11 2017

Kommentarer

  1. Ann-Christin

    Tipsar om Kitch`n som har 25 % på allt även extrapriser! . Vet en som önskar sig iittala vinglas så klickade hem dem till ett kanonpris!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing