Okategoriserade

Käppen i hjulet:)

Ja, om ni läste min detaljplanering igår så kanske ni anar vad rubriken syftar på?

Här sitter han, killen som vaknade med hundra graders feber i morse. Och välte hela dagens planering över ända.

Jag anade det redan i går kväll för han var vit som ett spöke i ansiktet och hostade ordentligt. Just det där bleka utseendet är rätt klassiskt. Något är fel då, men ibland rättar det till sig med en natts sömn.

Han sov hyfsat lugnt men har hostat och gnytt en del, sådär i sömnen. Och när min klocka ringde i morse så blev han ledsen när jag klev ur sängen. En blick och en hand på pannan gav förklaringen.

Jahapp. Sådär ja.

Jag har bokat av träningen, och sagt att jag inte vet hur kvällen blir. Tävlingen lär jag försöka se även om den inte är så kul;) Missförstå mig rätt nu, att se mina ungar är superkul, men de är på golvet några minuter av flera timmar så resten av tiden är dötrist. Gymnastik är INTE direkt en publiksport så till vida att det är helt jävla hopplöst att hänga med i bedömningen. Det är omöjligt. Med andra ord har man ingen aning om hur de ligger till, vem som leder, vem som ligger sist osv.

Men jag vill såklart se mina tjejer!

Kylan och frosten gör att jag inte vågar ta in studsmattorna. Jag kanske är försiktigt i överkant här men det känns som att ett elastiskt stycke textil som ju mattan är, inte mår bra av att dras i när det är fruset ? Att man drar sönder svikten liksom.

Alltså måste jag vänta lite och då kommer jag inte hinna innan jag måste åka tillbaka så det får väl skjutas på en dag till då ?

Jag har att göra på insidan av huset också så det är inte som att jag blir sysslolös direkt. Det minns jag inte när jag var sist? Alltså det finns ju alltid NÅGOT som väntar på att tas itu med, även om det inte är akut. Nu är jag något av en naturbegåvning på att lata mig och skjuta upp saker utan att få dåligt samvete så här är det mycket som väntar;)

Jag kallar det iofs inte för ”lata sig” utan att jag Prioriterar, delegerar och negligerar 😉

Nä, nu är kaffet slut, dags att börja!

Vi hörs nog snart, ska ju som sagt sitta och häcka några timmar på en tävling ?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting