Okategoriserade

Städa, städa varje fredag och så varje helg..:)

Eller hur hon nu sjöng, Pippi .

Jag har städat. Hela dagen. Från lunch till strax efter midnatt. Och, det syns inte ?

Förrän man öppnar lådor och skåp.

Och om man kollar på alla kassar som står i hallen och väntar på transport till tippen. Fan vad med skit man har undanstoppat alltså. Eller jag har iaf.

Det samlar på sig i lådor och andra utrymmen med påföljd att det som ska vara där inte får plats. Och då stoppar man det nån annanstans. Solklar logik tydligen.

Så för att kunna julstäda så måste man börja osynligt. Nu är skrammellådan i köket rensad, den andra lådan där skrammel samlas har transformerats till en kryddlåda, städskåpet är snyggt och prydligt, två skåp plus en skänk sorterad. Jag har tex kastat gamla bruksanvisningar…

Från artonhundrakallt i många fall.. beskrivningar på telefonsvarare., och gamla tjockTv? Jag är helt säker på att jag städat den här lådan typ nyss men så kan det inte vara. Eller, vilket är högst troligt så ansåg jag att de kunde vara bra att ha;)

Jag hittade mina första par brillor. Jag har samma styrka idag så vad tycks? Ska jag köra på de här ?

Jag ville inte alls ha brillor när jag var tolv år, och valde bågar som var så diskreta som möjligt. Eller hur ? Mina barn garvar läppen av sig och undrar mellan skrattsalvorna hur fan de där kan var diskreta? Jamen de var det på stenåldern, okey ?

Hittade min namnbrosch från jobbet. Den är lite söt iaf.

Och kvittot på min tatuering jag har på ryggen. Här alldeles nygjord och gjorde lite ont 🙂

Den kostade hela 1200kr?

Vilket rån! Av mig alltså 🙂

Det tog några timmar att göra den, och idag tar ju inte en tatuerare mindre än typ 1000kr timmen. Fasen jag borde gjort fler direkt 🙂

Jag sparar. Japp:)

Kvittot fortsätter jag spara, men massa annat hamnade i soporna. Fan vad mycket enklare det var att städa förr, när man inte behövde sortera allt..

Nu har jag då alltså hela hallen full med sorterade sopor och ska försöka hinna med en sväng, eller två, till soptippen i morgon. Jamie är hemma för han är fortfarande risig.

Men nu sova lite först 🙂

Natti natti ?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting