Okategoriserade

En ledtråd:)

Jag fortsätter mitt julröjande:)

Egentligen borde jag läsa massa böcker men det är väl just därför som städningen lockar 😉 Ingen av dem fanns som ljudbok :/

I morgon ska jag kolla upp noga, men jag tror jag ligger hyfsat till.

Jamie är hemma, ordentligt förkyld och hostig, och ont i magen. Det kommer och går men mestadels är han pigg. Det är bara att tacka o ta emot för det kunde vara mycket värre. Nu är det mest mysigt att ha honom hemma❤️

Mamma och pappa kom över en sväng på förmiddagen och vi fixade massa saker, och sen avslutade jag det med att boka biljetter till nästa Växjö-tripp. Nu testar jag att flyga ner på morgonen, det kostade 249kr? och tar tåg hem, det kostade 349kr?. Herregud det är uppochnervända världen! Det går tåg på morgonen med men då måste jag åka hemifrån strax efter fyra och hur fräsch i huvudet är man då framåt lunch liksom? Det gick inga flyg hem förrän halv nio på kvällen om jag inte ville pröjsa 2000kr och det ville jag ju inte. Då kan jag lika gärna bo på hotell, blir samma pengar. Eller mer förresten. Sist hade jag billiga tågbiljetter och billigt hotell.

Tåget hem går vid fem och då kan jag slagga och snarka 🙂

Blir nog bra, även om morgonen blir rätt tidig ändå, flyget går från Bromma som är mkt värre att ta sig till än Arlanda från mitt håll.

Jaja.

När Lovelia kom hem var hon strålande glad, men försökte dölja det.

”Gissa vad som hände i skolan idag?”

Jag gissade men fel. Hon log med hela ansiktet och sa ”på musiken”

Och då fattade jag. Fattar ni om ni får den här ledtråden ?

Min lilla Loppa är skolans Lucia ?

Jag skickade bilden över till syskonen i en gruppchatt vi har och det tog bara några sekunder innan grattisarna ramlade in från dem. Jag har sex döttrar, Lovelia är den andra som är Lucia. Novalie var den första. Alla har såklart velat vara:)

Fråga mig inte hur de väljer men alla som ville vara fick anmäla sig. Hur de gör sen struntar jag i. Alla kan inte få vara, så är det bara. Livet är inte rättvist. Jag försöker alltid förbereda dem på att de kommer bli besvikna 😉 men ibland har de ju tur.

Förut hade de världen bästa musiklärare som gjorde Lucia till en helt fantastiskt upplevelse och föräldrarna blev inbjudna kvällen innan. Nu har det inte varit så, men jag smög dit på morgonen när Novalie var, trots att inga föräldrar ska vara med. Men det struntar jag i, klart jag måste se min unge vara Lucia. ?

Jag hoppas såklart på en luciakväll, inte bara för att Loppan är med men för att det är så himla mysigt!

I morgon ska jag åka till tippen, hann inte det när mamma och pappa kom. Men konstigt nog så står allt kvar och väntar så snällt;)

Och det har fyllt på sig dessutom.

Sen handla och städa, kanske hinner vi nåt kul där i mellan med. Men nu ska jag sova. Jamie och Doris ligger redan och snosar. Jag skrev snarkar men de sover helt ljudlöst så det var ju en stor lögn:)

Vi hörs i morgon !!

Natti natti?

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha!! Då jäklar 😉 Men sånt där vet man ju inte.. jag hoppas innerligt att det går o tid för jag har inte nån tid alls att vinka på:)

    1. R

      Jag kommer åt det om jag trycker på datumet under namnet på en kommentar, då kommer alla upp. Via mobilen iaf, har inte provat från datorn

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting