Okategoriserade

Bokadirekt.se:)

I samarbete med Bokadirekt, innehåller annonslänkar

 

Så här års så har i alla fall jag ögonen öppna åt alla håll och kanter efter det ”där perfekta” 🙂 Den där presenten/julklappen till de speciella personerna i mitt liv:)

Jag älskar att bli tipsad och därför vill jag i min tur även tipsa er. Idag heter mitt tips – Bokadirekt.se

 

Bokadirekt är Nordens största marknadsförings- och bokningstjänst för Skönhet & Hälsa.

Här kan man enkelt bara söka efter det man önskar, hitta det och så bokar man direkt.

Klick, klick, klick:) Jag älskar det, inte bara för att det är superenkelt att hitta och boka, utan för att det finns så himla mycket att välja mellan. Eller, jag är ju inte känd för att ha lätt för att välja;) haha, men jag gillar ändå att ha valmöjligheter. Speciellt bra är det ju att det finns i massor av städer, den här tjänsten är inte bara för de som bor i stora metropoler:)

 

Vad sägs om mängder av aktörer inom skönhet- fransar, naglar, fillers, eller frisörer, fotvård, massage, träning och friskvård?

Det finns något för alla. Tusentals olika utövare.

Det bästa av allt är att de dessutom har PRESENTKORT!

(Även för företag, så man kan alltid tipsa sin chef, hehe) Man väljer vilket belopp man vill såklart, och sen kan den man ger det till välja Vad och Var de vill göra. Jag har fått en del presentkort i mitt liv, som sen blivit liggande. Flera gånger för att det aktuella stället stängt eller gått i konkurs, och det kan liksom inte hända med Bokadirekt:)

Det här är något jag verkligen gillar!

 

Så, det var dagens tips till er:) Hoppas ni gillar det ♥

Kommentarer

 1. Karin

  Jag vill bara kolla om det är fler än jag som måste klicka in i arkiv och sen november för att få fram de senaste inläggen nu i din blogg?
  Tidigare flöt det liksom bara på, jag har din blogg Carola, sparad i min lästlista. När du bloggade på Loppi räckte det att klicka in på din länk liksom, så låg det senaste inlägget överst, men som sagt inte nu.
  Eller har någon nåt tips vad jag kan göra för att få det så igen?
  Kram från mig

  Carola: Jag får inte så, när jag kollar från datorn osv utan att vara inloggad. Det ska inte vara så, men jag vet inte varför du får det på det viset? Kanske om du gör om sparsidan? Den kanske sparat en specifik sida liksom?
  Jag försöker kolla vad som felar!

 2. Mia

  Jag undrar varför du slutade blogga hos Loppi?

  Carola: För att de inte ville ha mig kvar. Så enkelt är det.Eller de ville gärna ha mig kvar men utan att jag skulle få något i gengäld:)
  Så är det i bloggvärlden, man måste ha hårda armbågar och jag är alldeles för ödmjuk för att framhäva min egen förträfflighet i alla sammanhang. Andra är bättre på det:) De vinner.
  Men, jag är supernöjd med min flytt och min nya blogg 🙂 Jag ser bara möjligheter framför mig nu:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing