OkategoriseradeShopping

Glamazon önskar God Jul:)

I samarbete med Glamazon

Jag tänkte tipsa er om att det finns finfina julklappar att lägga vantarna på hos Glamazon.:)

Och eftersom jag nu suttit och scrollat fram och tillbaka i min egen jakt på julklappar till vissa av barnen, så tänkte jag dela med mig av mina favoriter.

Jag säger inte att jag har köpt dem, för det kan hända att det snokar barn här inne så här års;) Men de ligger i en kundvagn nära mig, hehe. Och det finns mängder av massa kul saker, så letar ni efter nåt till nån som ni inte riktigt vet vad, så är det här en bra sida:)

Ljus till exempel.

Jag har ljus tända nästan varje kväll, och till jul gillar jag att det doftar just… jul. Jag älskar att fuska med ett ljus så det luktar nybakade kakor tex:)

Yankee Candle i massa dofter finns här

 

 

Den här Face paletten MÅSTE ju jag ha:)  Ni fattar varför va? Och HÄR

Ankan är ju bara för söt och den kommer i set med scrubbpuffen, ni hittar den HÄR

Och paletten för sotade ögon HÄR

 

Männen ska ju ha sitt också, och den rosa förpackningen innehåller en cologne och en bodylotion. Unisex för både kvinnor och män.

Police to be är EdT och duschcreme.

 

Och givetvis något till de skäggiga herrarna. De är ju så många nu för tiden:)

Skäggsetet innehåller skäggolja och vax, och en tjusig kam för att fördela det hela.

 

Jaha, det var mina julklappstips för idag:)

Kom ihåg att tipsa mig om allt ni tror kan passa:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing