Okategoriserade

Vet ni då??❤️

I flera veckor har jag varit belagd med munkavle, och jag har lyckats till hundra procent att hålla tyst:)

Men nu får jag berätta, den bästa julklappen är den här:

Jag ska bli MORMOR!!

Janelle och Simon ska få en bebis! Eller två 😉 vem vet.

Se där vad 2018 bjuder på:)

Så kul, så spännande, så läskigt och så galet häftigt❤️

Håll nu alla tummar och alla tår ?

Kommentarer

  1. Madelene

    Jag gråter när jag läser detta. Så fin och ”normal” reaktion. Jag var 24 år när jag blev gravid. Det var planerat och jag var så lycklig. Men jag kunde inte vara lycklig fyllt ut. Jag var så orolig över vad min mamma skulle säga. Väntade och berättade sist av allt för henne. Hon sa ”-jaha… är det här genomtänkt?!” Trots att jag visste att hon skulle reagera negativt så gjorde det så ont att höra.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag vet exakt hur det känns. Och även om jag skulle tycka att det var mindre lämpligt, vilket jag absolut inte gör!! Så skulle jag aldrig säga det. Det är inte mitt beslut. Är den blivande familjen happyhappy så är man happy för deras skull oavsett vad man själv tycker.

  2. Fnulan

    Åh det är så underbart!! När är det dags? Cornelia har gått halva tiden nu och jag är en skitjobbig blivande mormor ;).
    Det var så jobbigt att inte få skrika ut till alla <3

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Han kan ha hört ryktesvägen. Janelle vill inte ha något med honom att göra och har inte för avsikt att meddela honom personligen.

  3. Karin

    Stort Varmt och Hjärtligt grattis ❤️
    Vill du veta en hemlis?
    Det är sjuuukt roligt med barnbarn =)
    Kram från en stolt farmor till fyra gullhjärtan ❤️

  4. Malin

    Fantastiskt!
    Vet du vad jag brukar tycka är roligt, att höra på vilket sätt personer berättar för exempelvis sina föräldrar att de ska blir mormor/farmor osv ? Så hur berättade de för dig? (Behöver såklart inte svara!) Stort grattis till Janelle och Simon, de kommer bli grymma föräldrar! Och grattis till dig som blir Mormor! En ny, annorlunda och spännande roll kan jag tänka mig! ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting