Okategoriserade

Nytt år, Nextory:)

I samarbete med Nextory
Nytt år nya utmaningar 🙂
Dags att komma igång att läsa böcker igen kanske?
Jag fortsätter med mitt samarbete med Nextory, och det gör jag för att jag använder det själv hela tiden. Ännu mer nu när jag ska läsa massa böcker i mina universitetsstudier 🙂
Jag vet att det funkar, jag vet att de har böckerna jag vill ha och behöver och jag vet framför allt att det fungerar utmärkt att läsa utan att sidorna hakar upp sig eller står och laddar hundra år. Jag har lånat några e-böcker från bibblan och det funkar inte i närheten av lika bra.
Alltså kan jag från botten av mitt samvete rekommendera Nextory:)
Ni vet vad det är nu, eller hur?
Men vi tar det snabbt, Nextory är en boktjänst på nätet. Det finns tusentals titlar, både nyheter och gamla godingar, och även affärslitteratur om man så vill. Man kan läsa dem i sin platta eller mobil, och det finns både e-böcker och ljudböcker. Ofta finns titlarna som både och.
Jag både lyssnar och läser, det beror på vad jag är på för humör:)
Man laddar enkelt ner en app, finns för både iPhone och Android, och sen laddar man hem böckerna, och läser dem sen offline.
Krånglar aldrig:)
En ganska ny sak som Nextory har och som jag är extra happyhappy över, det är deras familjeabonnemang. Med det så kan man skapa upp till fyra olika profiler, där alla kan läsa samtidigt. Jag har flera barn som läser mycket, och även om jag köper böcker( som jag sen inte har plats för eftersom jag har kastat ut alla bokhyllor, haha) så föredrar jag att läsa dem på nätet. Det blir billigare och mindre dammiga böcker;)
Så här års så brukar det vara poppis med nystarter och löften om ett bättre liv. Ja, ni känner kanske igen er;)
Jag kan tipsa er om att det finns ett gäng avslappningsböcker på Nextory. Jag har alltid tyckt att det är trams, men efter att ha läst till Hälsocoach, där vi hade i läxa att öva avslappning VARJE dag så fattade jag hur jäkla bra det är.
Den här till exempel.
Jag gillar bäst den muskulära avslappningen, och eftersom man lyssnar och får info om vad man ska göra hela tiden så är det enkelt. Fördelarna med avslappning är många, inte minst för alla som är så stressade så det känns som att man inte har tid med att ens andas.
Gör mig en tjänst, testa avslappning i en månad, minst, och utvärdera sen. Ni kommer må bättre om ni ger det en ärlig chans, det kan jag lova.
Jag har kommit så långt nu att jag inte behöver lyssna utan jag kan bara slappna av i hela kroppen några minuter och sen känns det som man tagit en powernap:)
Men, det är mycket mysigare att lyssna på när nån går igenom kroppen åt en.
Det finns såklart även böcker om träning och kost med, om man vill ha inspiration på den vägen:)
Har ni inte tid att läsa böcker ? Nä, så sa jag med, och så var jag lite ledsen över att jag saknade det. Jag testade ljudböcker, trots att jag inte alls gillade det. Och se på sjutton! Jag gillade det ju visst:)
Med en ljudbok kan man vika tvätt, diska, städa, köra bil eller bara gå en promenad. En helt ny värld öppnade sig för mig när jag insåg att ljudböcker är grejen.När jag sen väl kommit in i läsandets underbara värld igen så hade jag plötsligt tid för att även sitta och läsa på plattan/mobilen. Jag skapade liksom utrymme för det som jag gillade:)
En bok jag precis laddat ner men inte ännu hunnit med.
Jag var tvungen, eftersom jag tycker ordet EGENTID är fånigt. Inte grejen, för man behöver den, men det låter fånigt, och jag tror att många stressar över att inte få in sin jäkla egentid i livet. Och när den blir en stress…är den bra då?
Jag tror att den här boken är intressant:)
Men denna har jag Stora förhoppningar på, men just nu hinner jag verkligen inte läsa annat än kurslitteratur, så den ligger på vänt, men hur kul låter den inte då! Jag älskar att få knäppa översittare på nosen:D
Översittaren: ”Det var ju inte första gången jag var på safari i Masai Mara, så hyenor och giraffer och sådant hade jag redan sett. Nu gällde det the big five och helst noshörningar…”
Du (bryter in): ”En egenartad sak med giraffer är att de faktiskt inte kan hosta”. Här är det högst sannolikt att någon av lyssnarna ifrågasätter ditt påstående och hur ordväxlingen sedan än blir är det en bra bit tillbaka till noshörningen…
Hehe.
Vill ni testa?
Jag har ett erbjudande till er:)
I stället för en gratis provlyssningsperiod på bara två veckor så får ni 30 dagar helt gratis.
Det går att säga upp när som helst, ingen bindningstid finns, och gäller bara nya kunder.
Ni hittar direkt dit HÄR
Jag vet att flera alltid frågar om varför man måste lämna sina kortuppgifter, och det är enbart för att OM ni vill fortsätta efter provperioden så behöver ni inte göra något alls, då löper det bara på. Men om ni vill sluta, så säger ni bara upp abonnemanget innan provperioden är slut så dras inte en enda krona:)

Kommentarer

  1. Åsa jonsson

    När jag fyllt i mina uppgifter står det att jag skrivit fel kod, Det står CAROLA I det fältet och trodde att det var så det skulle vara…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting