Tips

Tipsar om rea:)

Innehåller affiliatelänkar

Cellbes kör 30% på reapriset:)

Jag håller på att lägga en beställning just nu, behöver plötsligt en massa underlakan? Jag har en miljon, men för vanlig 90-säng, nu har de flesta ungarna 120, 140 och jag 180 (en madrass i dubbelsäng)och då passar inget. Jag skulle kunna sy ihop två, men det blir för stort, och så gillar jag de här med resår i hörnen, och andra färger än vitt. De här lakanen har jag fler av och de är toppen.

Dessutom, köper man två får man 50 kronors rabatt:)

Sen måste jag såklart kolla in rean. Alla mina tjejer har minsann pekat ut både det och det som de vill ha:)

 

Hos Kökets box får du 50 kr rabatt på din första box:) Ange BOX50KR i kassan!

(Gäller endast nya kunder och kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

Kökets box kommer sen en gång i månaden, kostar bara 129 kr och är fullproppad av inspiration, och 8-10 olika produkter. Jag är värsta suckern för de här ”hemliga lådorna” 🙂

Här ser ni några av föregående månaders boxar:)

Och, själva lådan som allt kommer i är suverän för vidare förvaring av allt möjligt 🙂

 

Tjejerna har även pekat på Lindex hemsida och bett mig köpa underkläder. Himla synd bara att den här rabatten inte gäller på just det då;)

Men:

25% extra rabatt på REA är inte helt fel det heller:) Men rappa för den gäller endast till och med den 15 januari.

Ange kod s1802 i kassan

(Koden gäller alltså inte på underkläder, nattplagg, strumpor och kosmetik)

Men den här hade jag önskemål på:

Jag älskar det mesta i deras serie  Holly & White, den här tröjan vill jag nog faktiskt ha själv. Villhöver i alla fall.

 

Även Arken Zoo rear såklart. Fanns många bra saker,

Doris säger att hon vill ha den här…:) Det är en hundbädd i ull:) Och UTAN alla jäkla tecknade tassar eller hundben som är på alla hundsaker;)

 

Den här elementbädden har jag funderat på i flera år. Är det nån som har en till sina katter? Jag tror ju att Smulan skulle gilla att ligga vid varma elementet:)

Och den här bubblan! Smulan vill säkert ha:)

För många år sen, ungefär när vi fick hem Smulan och Zlatan, så gjorde Corrinda en kattsäng åt dem. Hon tog en ful vanlig brun kartong och skar ut runda fönster i sidorna på den. Jag trodde inte en sekund att de skulle ligga där inne, men ville inte göra Corrinda ledsen så jag bäddade med en gosig filt och se på fan, båda katterna har älskat att ligga där. Tillsammans eller ensamma. Spelar ingen roll var den står, för där den är där vill de sova:) Den är om möjligt ännu fulare nu… Så jag skulle mer än gärna byta ut den mot den här rosa bubblan. Smulan skulle med all säkerhet rata den;)

Och precis NU kom jag på en sak!!

Ahhhhhh, måste kika lite, jag återkommer om en stund:)

 

 

Kommentarer

  1. Stina

    När det gäller resårlakan fick jag en aha-upplevelse när jag såg tips på hur man viker dem så att de tar typ hälften så stor plats – gör skillnad här hemma och ni lär väl ha några fler lakan än vi 😉 Så om du inte redan sett det så googla på typ ”fold fitted sheet”…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing