Vänner

M-dejt:)

Idag har jag dejtat M.

Och M och faktiskt även M:)

Mirka, Mona och Malin (mer känd som Fnulan). Jag måste kanske använda mitt andranamn om jag ska hänga med de häringa bönorna, alltså Mamma:) Elisabeth funkar ju inte eftersom det inte börjar på M:)

Malin bor i Skåne så det är inte så ofta vi kan ses, men ju trevligare när det går att få till. Vi var ju tillsammans i Danmark förra våren.( Dag ett, dag två dag två eftermiddagen och dag tre

Finns fler inlägg om Danmark om ni söker)

I dag skulle Malin på möten i Stockholm, och alla vi kunde sammanstråla. Det blev på Monas stamhak, Wilmer Kaffebar.

Jag har sett bilder härifrån så länge nu, men det var första gången jag var här. Ett superjättemysigt ställe, nånstans i Stockholm…:) Öhh kanske kan det ha varit på Bergsgatan? Ja det var det nog.

Mona har lagt ut tusen bilder på deras avocadomacka så det var ju tvunget att testas, jag älskar avokado, och skulle kunna leva på det:) Mackan var mycket smaskig:) Och personalen så gulliga:)

Vi snackade och snackade. Om allt och inget. Det är tre härliga tjejer det här, som jag tycker väldigt mycket om. Det finns inget som är tabu, och det är högt och lågt:)

Jättekul!

Malin ska bli mormor hon med:) Hennes dotter är i v 23 tror jag, så där syns det ju mer, och börjar bli mer påtagligt. Jag vet att jag blev så glad för hennes skull när hon berättade, och samtidigt lite avis:) Så fick jag samma fina överraskning jag med några månader senare.♥

Vi hade såklart lite mormor-to-be-snack och det känns toppen att ha en jämnårig att dela det här med:) Jag känner nog bara en mormor i min ålder och de bor i Englad. Dock är hon en stor förebild, de har en otroligt fin sammanhållning i familjen. Hon har rutin med två barnbarn vara den äldsta nog är som Jordan, eller Jamie…?

Malin och jag bor ju i alla fall i samma land, även om det är långt i mellan:)

Mona och Mirka ruskade lite på huvudena och kände sig lite yngre än oss, lite gammalt låter det ju allt med mormor och barnbarn, haha. Vi snackade i några timmar innan det var dags att skiljas. Men hopp om nästa träff inom snar framtid!

Mirka hade med sig Lilja som hostat sig igenom natten och liksom var trött, som satt så fint med oss vid bordet. Hon är en riktig go-unge ♥ och håller mer än gärna handen när vi går. På vägen hem i bilen satt hon och berättade att hon såg ett tåg, eller en lastbil eller nåt annat spännande:)

Mirka och Lilja släppte av mig hemma, och strax därpå kom Jordan från skolan. Idag skulle Jamie gå med syskonen hem, och det är ju tur att han har två chanser för Jordan glömde honom, men Lovelia kom ihåg:)

 

Nu börjar mina ungar tjafsa i köket…det skulle lagas tacos och blev surt tydligen, så det är väl lika bra att jag går och styr upp. Hellre lagar jag ensam och solokvist än lyssnar på tjurskallar;)

Få se om jag hinner in en sväng senare, jag har mer att berätta:)  men tills dess, ha en fin fredagkväll!

 

Kommentarer

 1. Malin

  Jag fattar ju att du inte nämner allt i din blogg, men en tanke som slog mig nu…Är Jordan och Jamie aldrig mes kompisar från typ sin klass eller så, så att de följer med eller har med sig någon efter skolan? ?

  1. familjenannorlunda

   Jo:) Jamie har inte varit hem till nån efter skolan eftersom han går hem tidigare än många, men han har kompisar nära hemma. Ofta går Jordan och Lovelia hem med barnen på gatan och så leker de allihopa sen, även Jamie alltså. Men efter skolan är de ofta trötta och sega så här års när det blir mörkt så snabbt så det blir mindre kompisar just nu, och hela tiden när det blir vår:)
   Den ljusa tiden har jag oftast huset fullt av ungars kompisar i alla möjliga åldrar 🙂

  1. Fnulan

   Haha den är kanske inte snygg men den är sååååååå god!! Det är en avokado macka! Så otroligt supergott! Det är det jag äter varje gång jag kommer dig. MUMS.

  2. familjenannorlunda

   Ser ut som gräsklipp efter att man krattat ihop det ?
   Det är en sjukt god brödskiva underst, och sen typ bara avokado och pumpakärnor:) Salladen på sidan.
   Jag som inte är förtjust i saker jag inte vet vad det är, mkt misstänksam mot sallader tex där de ofta blandar dressing med både majo och vinäger? jag älskar clean mat.
   Macka , avokado – avocadomacka 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing