Okategoriserade

Lite sjuk:/

Jag ligger här i soffan och surar.

Jag varken vill, har lust eller tid att bli sjuk men ändå så försöker basilluskerna däcka mig. Vad är det för jäkla stil, va?

Insåg redan i morse att jag var lite snuvig och att det nog var klokt att avboka träningen ikväll. Haha, ja, mitt liv styrs av träning 🙂

Jag har ett HIT pass i morgon och crazy as hell så har Corrinda och jag bokat oss på TMI med David på fredag. Tydligen var det inte tillräckligt med mangling med en gång, eller så var det så tufft att vi glömt bort det?

Lite som med att föda barn;)

Men just nu är jag inte så kaxig. Efter middagen så började jag frysa och nysa. Dubblerade genast ColdZymedoseringen, drack hett te med honung och svalde lite Panodil:) Just nu känns det rätt okey och jag hoppas innerligt att det vänder innan det bryter ut. Jag vet att ColdZyme funkar, och nu var det länge sen jag använde det så det finns alla chanser till bättring. Hoppashoppashoppas!

Innan jag blev lite sjuk så körde vi vår live:)

Mirka hade med sig David och Lilja och vi snackade vår timme. Flera av er har påpekat att vi inte tittar in i kameran. Förklaringen är superenkel – vi ser oss själva. Att sitta och glo på sig själv en timme är som att sitta framför en spegel:)

Man pallar liksom inte hur mkt som helst 😉

När vi var klara så stack Mirka iväg, och jag hämtade Jamie. Sen hem och snacka med Patricia.

Hon klarade sitt teoriprov till körkortet här om dagen ?❤️ Det svåraste är klart, nu har hon ”bara” uppkörningen kvar.

Fasen då måste jag kanske låna ut min bil till henne?? Gosh 🙂 känns helt galet. Men kan helt klart underlätta logistiken hemma.

Jag har fått bilder och filmer skickade till mig. Vem det gäller kan jag inte säga men det är inte svårt att gissa;)

De finns på Facebook och Youtube så egentligen skulle jag kunna lägga upp dem, de är ju redan offentliga, men nä?

Vi kan nöja oss med att säga att ateisten konverterat till en religion som börjar på B och slutar på uddism. Man kanske inte kan konvertera förresten om man inte varit troende innan? Men erkänt sig till då. Och jag kan inte sluta häpna. Helt jävla uppenbart så känner man inte ens sina närmaste. Och helt jävla uppenbart så ligger prioriteringarna nu hos Buddah, på alla möjliga sätt och vis?

Och, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Lite av båda tror jag, och så tycker jag synd om. So fucked.

Men, whatever makes you happy.

Det här gör Mig happy! Jag älskar spenat!!

Det här är bara mitt alltså 🙂 Efter middagen som bestod av stekt potatis och kycklingbiffar. Skivade ner i stekpanna och stekte på, nästan ännu godare än igår:)

Jag har städat mitt sovrum, bytt sängkläder och dammsugit. Eftersom barnens datorer står där så blir det som en sopstation. De dumpar kläder, papper, godis, tuggummi!! och bryr sig föga om att ta reda på det. ”Det är inte mitt” ”Det var inte jag!” ”Det är Nån Annans”

Nu har JAG tagit reda på det;) I sanningens namn var det väl en del av mitt dumpade skit också men det gills inte;)

Jag släpade tillbaka hörnskåpet till vardagsrummet. Jag flyttar in det i sovrummet för att julgranen står på dess plats. Bästa sättet att flytta möbler är att peta in ett badlakan under fötterna på det, då kan man enkelt skjuta runt det utan att repa golvet. Dagens tips:)

Plockade reda på mina biblioteksböcker som jag ska lämna tillbaka i morgon. Jag ska fixa mina fransar och det är extremt välbehövligt nu, det är bara några strån kvar och ser för bedrövligt ut ? Passar på att ta bibblan på vägen.

Sen vek jag massa tvätt. Och tvättade ännu mer:) Jamies ytterkläder åkte raka vägen i tvättmaskinen idag, jisses den gossen kan konsten att skita ner sig! Jag köpte ju en kombimaskin i somras och just till sånt här är den underbar. Bara kasta in smutsiga ytterkläder och sen plocka ut dem rena och torra:)

Love it!

Allt går ju inte att tumla men jag kör mkt handdukar och underkläder, superperfekt.

Jag har ingenstans att hänga kläder på tork här uppe så därför vill jag tumla:)

På fredag kommer David att säga att om vi jobbar ordentligt på träningen så bjuder han på att vi får ta en extra öl eller påse chips eller så på kvällen 🙂 Jag antar att jag kan känna mig värd en helkväll då. Så djävulskt jobbigt som TMI med honom är.

Jag ska på Flustret på 80-talsfest:) Helen ville gå och jag var inte sen att haka på. Helst ska man väl ha klädsel som då men alltså.. been there done that – never again 🙂

Spontant går tankarna till blå mascara, blå kajal, näthandskar, nitbälten(det kan jag gå med på) neonfärger, tajts, benvärmare axelvaddar och minst en flaska hårspray 😉

Det är bara hemskt. Ska fundera på om man kan hitta på nåt enkelt där man inte känner sig helt galet utspökad;) Nåt man kan loosa under kvällen typ.

Tone Norum, Tommy Ekman och annat 80-talsaktigt ska spela, det kan bli kul:)

Nu ska jag sova snart! Försöka kurera mig och hoppas på att vakna pigg och kry i morgon 🙂

Natti natti ?

Kommentarer

  1. E

    Nu är buddhismen en ovanligt klok religion. Buddha må vara tjock, men han imponerar! Så din f.d lär få känna på en sumobrottning omgång med Buddha och bli både manglad och pressad och studsad jämfota på, av Buddha själv! För Buddha gillar inte typer som gör som din f.d. mot sina barn och mot deras mamma. Så jag tycker att du kan skratta gott åt om det är det han anser sig ha blivit.

  2. Lena

    Carola, du är otroligt duktig, stark mm
    Ha hand om en så stor familj, hus och djur. Då är man stark.
    Kram till dig från Växjö

  3. Johanna

    Det var väl att stiga över lite gränser va? Att håna en människa för dens religion? Jäklar vad bitter du är fortfarande. Efter vad är det 5-6 år så börjar det nog bli dags att släppa det. JA du är bitter. Det läser man VÄLDIGT enkelt mellan raderna. När du hånar honom. Och även på grund av att du tar upp annat än han som pappa att du t ex tar upp något helt orelevant nu som hans religion. Det tyder på att du är extremt bitter. Och även det att du har varit så besatt så länge nu. Att du hade varit bitter på hur han är som pappa är en sak men att du drar upp alla möjliga orelevanta saker att håna honom för tyder på att du är bitter på den andra biten också. Jag förstår att man är förbannad/bitter på ett ex som förälder men jag förstår inte hur man kan vara bitter på att nån lämnar eller väljer en annan partner. Alla människor har rättigheten att sluta älska en människa och välja att älska en annan människa istället. Ingen ska behöva vara tvingad att stanna kvar hos en partner man inte älskar och inte vill leva med. Nu slutar åtminstone jag läsa här. Ingen som bryr sig om det men jag skriver ändå. Och jag är inte längre så säker på att han bär ansvaret till att samarbetet er emellan inte har fungerat. Bittra kvinnor har nämligen en förmåga att bete sig på ett visst sätt mot sina ex-män. Det hade varit väldigt intressant att höra hans version nån gång också.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Vet du… jag skulle åxå vilja höra hans version! Och jag hånar inte, jag bara raljerar;)
      Inte ett dugg bitter, men forfarande jävligt irriterad över att han skiter i sina barn. Det trodde jag alla hade rätt att vara? Att alla normala föräldrar vill att ens barn inte ska bli drabbade.För min del är livet bättre nu!! Det trodde jag alla fattat:)
      Och för den delen.. är du alldeles säker på att jag pratar om honom?? Alldeles alldeles säker?? ? Var inte det. Jag har fler närstående faktiskt, alla nämns inte här dock.

      1. Anonym

        Ja vem skulle det annars vara då? Ditt ex är ju gift med en thailändska. Han ville inte vara gift med dig acceptera det. Dessutom vill du ju inte att ungarna ska vara med honom på Annadagen och på sommaren. Kom igen samarbeta lite. Det är barnens rätt till en pappa det gäller inte din sårade självkänsla.

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Haha men du har så fel! JAG säger inget om hur de ska umgås, jag må ha åsikter om det men jag säger inget till barnen, eller honom. Det är enbart hans egna önskningar som gäller. Han får styra helt! Vad det gäller Annadagen så har det helt uppenbart blivit ändringar som jag inte informerats om, det var ingen av barnen som blev inbjudna till något då, och sommaren?? Hallå? Vad snackar du om? De gör ju saker med honom en hel vecka i sträck och är sen blasé på det mesta eftersom det blir så intensivt. Det är helt och hållet enligt vad HAN bestämt! Jag vill helst aldrig se honom igen det är korrekt men jag skulle aldrig kunna göra så mot barnen. Jag har anpassat mig efter det löjligt lilla umgänget, jag gillar läget och motsätter mig inte när det plötsligt byts dagar utan fortsätter anpassa mig.
          Vad gör jag som är så fel?
          Han vill inte ha någon kontakt med mig. Han kommer inte ens upp till huset när han hämtar /lämnar barnen. Han svarar inte om jag messar. Han meddelar mig inget, tex när Jamie klämde tummen i bildörren .. det fick barnen berätta.
          Så lägg inte deras lilla umgänge på mig är du snäll. Det är som sagt hans önskemål. Jag dansar efter hans pipa.

          Och vad det gäller att jag ska acceptera att han inte vill vara gift med mig? Är du på riktigt allvarlig nu? TROR du det själv? Att jag skulle vilja vara gift med honom? Du måste skämta?
          Jag har sörjt det vi hade, vår familj. Det får man göra enligt alla psykologer. Därifrån är det extremt långt till att jag saknar den han är idag! Jag vet inte ens vem han är längre. Jag skulle aldrig vilja ha honom tillbaka, och för min del kan han var gift med både en två och tre nya kvinnor. Eller män;) Jag bryr mig inte.
          Hur du kan tro det är obegripligt.

          Jag vet så väl att det är otroligt svårt att fatta det här. Helvete jag har själv inte alla bitar, så mkt som jag aldrig får svar på. Men jag är helt ärlig i detta. Jag har berättat MIN historia. Det är mitt liv och min verklighet. Han lämnade inte bara mig utan även nio barn. Det är väl ändå rätt uppenbart att jag talar sanning där, för hade han velat ha barnen mer hade jag fått acceptera det.
          Det finns ingen i hela välden som skulle vilja veta hans version mer än jag, det kan jag lova dig.?
          Jag fick total tystnad.

          1. Mar .

            Tycker inte ens man är värd att få kallas pappa när man lämnar familjen på det sätt som Perra gjorde. FINE, om man nu vill skiljas. Men man går fan bara inte hemifrån och lämnar allt och låter en sviken partner ta hand om förklaring och dyligt 1. Gör slut schysst 2. Fixa det praktiska och därefter bildar man ny familj. Så NEJ sådana sk. Pappor som beter sig som Perra gjorde och fortfarande gör har INGA rättigheter. Man kan inte leka pappa när man känner för det bara. Att hans morsa och nya fru inte skäms ihjäl är en stor fråga. Att han inte har kämpat för att få en bra relation till alla 9 barn och kunna bete sig vettigt mot barnens Mamma borde iallafall de 2 kvinnorna kunnat lära honom om han nu blev skvätt galen….. 40årskris?. Men allt credd tiĺ dig Carola som har funnits för DINA fina 9 barn 24/7. Tur barnen fick dig som mamma nu när tyvärr Perra glömt hur en pappa är. Kram

          2. Profilbild
            familjenannorlunda

            A n o ny m.. så lätt det är att gömma sig bakom skärmen. Speciellt när man vill säga nåt lite mindre trevligt.
            Sluta läs om det stör dig=problem solved ?
            Kritik tar jag inte från anonyma fegisar.
            Sorry ?

        2. Karin

          Fan vad elak du är mot Carola! Carola har all rätt i världen att vara bitter! Sluta trakassera en oskyldig människa du inte känner!

      2. E

        Johanna? Hur tycker du att Carola BORDE ha känt då? Typ ”Ja, min man lämnade mig med nio barn. Han bara gick ut genom dörren en dag. Men jag FÖRSTÅR! Jag är SÅ FÖRSTÅENDE! ”. Hade det verkat normalt? Med tillägg ”Han vill inte träffa sina barn… Min yngsta känner honom inte. Men jag FÖRSTÅR att det nya var viktigare och mina nio barn fick långnästa stå och titta på….”. Hade Carola verkat normal då? Nej. Samt att det är väl mest att hon är bekymrad nu. När han liksom fått ihop det med Buddha. För Buddha gillar inte typer som Perra. Eller snarare så kommer Perra få smaka på Buddhas tyngd. Buddha kommer att rulla, studsa och hoppa på rumpan på Perra. För det motsvarar i Buddhas ögon vad Perra gjort min sin fru. Som enligt dig bara borde tacksamt tagit emot skitbeteendet!

    2. Sahara

      Imponerande Johanna att du hittar någon bitterhet mellan de radera! Det kanske är du som är bitter, som häver ur dig här? Kändes det bättre ? Jag läser det inte hånfullt utan tvärtom blir jag full i skratt. Det är ju kul!! Och tragiskt. Svensk medelålders gubbe, less på sitt liv, hittar en thaitjej som kan behaga honom, hämta tofflor, passa upp, vara underlägsen, tvärtemot den i Sverige uppvuxna hustrun som kräver jämnställdhet. Han lämnar hela sitt gamla liv, lämnar sina barn och skaffar nytt. Som lök på laxen luras han in i en religion han tydligen aldrig varit intresserad av. Det finns ord för det – pinsamt.
      Jag ser heller inte att Carola är bitter utan tvärtom har hon ju på egen hand tagit hand om den stora familjen där alla verkar må bra idag. Jag tycker hon är beundransvärd! Exet lämnar landet långa perioder och hon bara kör på. Stark kvinna! Långt ifrån vad jag kallar bitter.
      Kram till dig Carola !

      1. E

        ”Studsa på rumpan” betyder inget oanständigt. Utan att Buddha kommer skrattandes dra upp sina knän och studsa på sin rumpa över eller Perra.

      2. Anonym

        Carola får väl känna vad hon vill. Grejen är att hon går ut offentligt och skriver om sina barns far år efter år efter år.

          1. Profilbild
            familjenannorlunda

            Ja. VISSA. Och som mest 16 timmar i månaden. Halva året sex timmar i månaden. De fyra minsta. Övriga får en middag med bio per år. Notera gärna att den femte minsta var nio år när han stack men hon fick inte följa med.
            Jag vet inte vem du är, och varför du så gärna vill trycka till mig? Det är inte jag som felar i detta. Oavsett om jag skulle ägna alla dagar året om till att berätta hur han gör, så är det ändå inte jag som felar. Det är han. Det hade nämligen inte funnits något att säga om han skött sig fint. Har du tänkt på det? Mest troligt inte, du skiter antagligen i det eftersom allt du vill är att säga att jag är dum i huvudet.
            Det finns sådana människor:) Om du vill så kan vi träffas lite, fika kanske? Så kan du få höra även det jag inte kan skriva här, det ocensurerade. Det som många klarar av att läsa mellan raderna, men inte du;) Så kan du sen få säga att jag är dum i huvudet, då grundat på ren fakta och ansikte mot ansikte. Det vore väl fint?
            Inte bara sitta här och kräkas anonymt??

          2. Anonym

            Visst fikar gärna med dig. Det är tråkigt att du så ståndaktigt och ihärdigt håller fast vid ”jag gör inga fel” ”du vill trycka ner mig” och ”du tycker jag är dum i huvudet”. Alla människor har väl alltid någonting att jobba med och hade kunnat göra något bättre av de flesta situationer. Inser man inte det har man en hel del kvar att lära sv livet. Men jag slår dig en signal så kan vi träffas för ett givande samtal när det passar.

          3. Profilbild
            familjenannorlunda

            Att jag ståndaktigt håller fast är för att, och nu är jag övertydlig så kanske jag slipper säga det igen – JAG HAR RÄTT. Enbart därför. Jag har absolut inga problem med att lyssna på andra, och ta till mig befogad kritik. Dock aldrig från anonyma stackare. Tycker du på allvar att jag ska säga att det är mitt fel, det var jag som drev honom att vara otrogen, jag som tvingade honom gå bakom ryggen på mig i minst ett år, jag som drev honom till att resa sig och gå mitt i natten och att det solklart var min sak att försöka förklara för barnen var pappa var? Att försöka hålla mig mentalt frisk när det haglade frågor från barnen som jag inte kunde svara på. När de grät och undrade om det var deras fel.När han drog mig igenom ett helvete under flera års tid. Ska jag, tycker du, skydda honom och låtsas att det är mitt fel?
            Mitt svar på det är Aldrig i helvete. Jag tar ansvar för mina handlingar och han borde ta ansvar för sina. Det gör han inte. Det är inte mitt fel.
            Sen finns det folk, som du, som tycker jag borde vara tyst. Ja, så kan man tycka det är helt okey. Men jag tycker inte att sånt här ska döljas, gömmas, mörkas. Den ENDA som vinner på det är han. Och övriga som gjort likadant. Jag har berättat min story, från mitt håll, med mina känslor och mina upplevelser. Jag mår bättre av att inte behöva låtsas som allt är fint. Om du har problem med det, så råder jag dig att inte läsa.
            Och jag tror inte för en sekund att Du vågar träffas, men det lät bra;)
            ”När det passar” var keywordet här?

          4. Anonym

            Jag hör av mig. Önskar dig lycka till med livet. Ursäkta men jag tror att du behöver lyckönskningar tyvärr med din inställning. Du har en tendens till att svara på något annat än vad saken gällde. Tråkigt nog vill du inte ta till dig råd.

            Carola: Mailade dig precis, tänkte att vi kunde bestämma en tid för fika. Tråkigt nog så finns inte adressen. Nähäää? No shit Sherlock;) Att hitta på Toy@yahoo.se… var det kul? Jag skickar tillbaka dina lyckönskningar för jag tror att du behöver ha dem mer än mig 🙂

    3. Karin

      Sluta tänk hur en 9-barns mor som har blivit lämnad ska känna. Hon har rätt att hata honom livet ut!

      ”Det är en rättighet att skilja sig”, ja det vet väl bloggens innehavare om. Det handlar om att han bara gick ut utan att säga ett ord och lämnade 9 barn. Han är inte man nog.

      Carola är inte bitter, hon snackar inte skit om sin ex-man eller säger något elakt.

  4. Jenny

    Om du vill vara lite 80-tal utan att ”spöka” ut dig helt kan du våffla håret (om du har en våffeltång) eller fläta massa små flätor i vått hår 🙂

      1. Jenny

        Jaaa, sån där färg man sprayar i slingor skulle vara perfekt! 🙂
        Kanske lite rosa ögonskugga till det så är du färdig.
        Hoppas du kryar på dig snabbt.

      1. Sofia

        Men varför har han bytt namn nu också?
        Försöker han utplåna hela sig själv eller?!
        Tycker inte alls du känns bitter Carola men saknaden av ert liv som det skulle ha varit förstår jag att du kan sakna.
        Hoppas du får chansen att träffa någon att dela ditt liv med förutom dina fina barn ❤

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Tack❤️ Anledningen till namnbytet kan jag bara spekulera om, men TROR att det är för att han skulle gifta om sig och att Wetterholm är mitt namn. Jävla tur för honom att han bytte alltså, så inte hans nya fru och unge heter samma som mig ?
          Att han sen inte talat om för mig( inte så konstigt eftersom han inte säger något till mig) eller barnen är en annan sak. De tror han heter Wetterholm, och jag får berätta om och om igen att han bytt. ”Varför mamma? Vill han inte heta som oss ?”
          Tja, vad svarar man på det?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting