Husdjur

Idag har Doris namnsdag:)

Jag har aldrig koll på namnsdagar. Jo min egen, och därmed Janelles och mammas för vi heter samma sak – Elisabeth. Sen kan jag komma ihåg Emil (Robban) eftersom det är på en kompis födelsedag. Novalie heter Karin efter min mormor och eftersom mormor var född på Karindagen så kommer jag ofta ihåg även den, men sen börjar det bli svårt:)

Några till brukar jag komma ihåg om jag ser datumet, då ringer nån klocka, men annars är jag rätt usel. Jag kan i alla fall alla barnens fyra sista siffror:)

Att Doris har namnsdag i dag hade jag absolut ingen aning om med andra ord, men Janelle messade henne ett grattis nyss:)

Så Grattis finaste Doris på namnsdagen ♥

 

Du är världens goaste jycke:) Egen vilja så det skriker om det, massa gos och världsbäst på att skälla ut folk som kommer hit;)

Blandras mellan Cavalier king charles, Lhasa apso och Tibetansk spaniel. Söt som socker. Jag kan inte ett skit om hunduppfostran, men förutom att du gärna rymmer och skäller så måste jag ändå säga att du är helt okey. Tigger inte speciellt mycket, tuggar inte sönder så mycket längre och är säker runt barn. Du har tagit din självklara plats i familjen och vi älskar dig ♥

Du ska få en extra stor bit falukorv till middag ikväll:)

 

Kommentarer

  1. M:et

    En söt liten hund, grattis Doris.?
    Jag tycker själv mindre bra om alla sorts små/mindre hundar. Men eran Doris har något speciellt, en charm.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting