Okategoriserade

Pore Mask från Maybeauty:)

I samarbete med Maybeauty

Jag har ju legat som en trasa i soffan hela helgen och snorat och nyst. Herregud vad jobbigt det är att nysa?! Speciellt när man drar en tre fyra på raken, man blir ju helt borta;)

Och varje gång så tänker jag ”Vilken tur att jag inte kör bil”

Det tillhör ett av mina värsta, att nysa när man kör, man tappar ju allt. Fokus på vägen, rycker till i ratten och blir för en sekund helt blind när man måste knipa ihop ögonen.

Haha.

Men, i morse vaknade jag och kände mig frisk. Bara sådär. Tack för det.

Duschade och kände att det kanske vore läge för en ansiktsmask. Det här är typiskt mig, när jag varit skruttig och kvicknat till så får jag ofta för mig att fixa nåt. Det kan vara en stor ommöblering, eller måla om, eller klippa håret, boka in en ansiktsbehandling eller göra något salongsaktigt hemma:) Lite som att jag är så tacksam över att få tillbaka krafterna, jag avskyr verkligen att känna mig krasslig. En ansiktsmask tar inte slut på de nyvunna krafterna så jag är glad att jag kände för det och inte en ommålning av vardagsrummet;)

Valde mellan den svarta och den ljusa och det fick bli Pore mask. The incredible:)

Jag har berättat om den flera gånger förr, och det är verkligen favoriter, allt från MayBeauty faktiskt. Helt ärligt.

Pore mask tar bort orenheter från porerna, det hörs ju på namnet:) den suger ut talg och döda hudceller, stänger till porerna och gör dem mindre. Jag har ju skitfula stora porer och märker skillnad. Nä, den gör såklart inte mirakel och så jag får helt porfri hud, men de minskar.

Jag brukar oftast börja med att duscha innan alla masker. (Maskar? Nä?) för att öppna upp huden ordentligt, och sen lägger jag på den med hjälp av fingertopparna.

Den här är lite som lera:) och det blir svalt på huden. Känns som att smörja in med en riktigt härlig kräm. Den ska sitta en 15-30 minuter och jag passar på att byta från pyjamas till kläder;) och käka frukost och sånt där viktigt. Man kan också lägga sig ner och ta det easypeasy en stund, men risken att jag somnar och sover i flera timmar är överhängande, speciellt så här års, så jag avstod;)

Jag tycker att det känns att den här jobbar, det drar och killas lite i huden, på ett bra sätt.

Efter 15-30 minuter sköljer man bara av med vanligt vatten.

Klart!

Den här lilla förpackningen tycker jag är dryg, och antingen får nån tonåring ta resten (de är aldrig nödbedda) eller så gör jag en till mask inom kort. Jag behöver inte hela, men om man vill så kan man ju lägga den lite mer ner över halsen.

Har ni testat?

Jag har såklart ett erbjudande till er:)

Ni får 30% rabatt på PoreMask om ni använder kod poremaskcarola eller klicka HÄR så kommer ni direkt till erbjudandet där rabatten redan är aktiverad:) 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting