Vardag

Tacos ikväll!

Åhh jag tror att alla mina kids kommer på tacos i kväll!

Jag tror att Corrinda och Marcus ska vara hos oss i helgen och det innebär att även han kommer.

Patricia behövde hjälp med lite pappersexercis för en utbildning hon funderar på att söka så hon skulle komma, annars är hon ju mest hos sin Simon. Robban kanske skulle komma hem, eller inte, det är svårt att få ett rakt svar där, han kan ju ändra sig. Han är rolig på så vis, för han vill inte lova saker om han inte är hundra på att han kan hålla det. Så när jag försöker avtvinga honom ett löfte om att aldrig komma försent till en lektion ever again, så vägrar han;) Helt korrekt, men jag hade ju velat ha det där löftet…:)

Jag tror att Janelle och Simon kommer, och hoppas det innerligt. Janelle är i v 13 nu ♥ och jag har inte sett dem på ett tag. Förra fredagen skulle de komma, men eftersom jag var på 80-talsfest och inte skulle äta hemma så hoppade de över det. Även syster yster kan nog komma och det verkar som vi bli många ikväll, så hinna härligt!

Tacos smakar aldrig så gott som då:)

Eller såhär – tacos är bara gott i hela stora familjens sällskap.

 

Innan dess så ska jag hinna handla, jag trodde jag hade ett stort paket köttfärs i frysen, men icke sa Nicke. Jag har i alla fall äntligen fått tag i tacokrydda på stor förpackning. Jag vill helst ha den som är på ett kilo, men nu har de tagit bort den från Citygross och minskat till 500g.

Kilopriset på styckepåsarna är en sisådär 350kr, medan kilosförpackningen går på strax över 100kr… det går bara inte att hålla på att köpa småpåsar.

Jag skulle helst göra egen tacokrydda, meeeeen ungjäklarna dissar den. Det är ju inte så mycket smakförstärkare och skit i förstås;)

Massa grönsaker behövs och så avokado till guacamole, och så måste jag komma ihåg att köpa potatis. Inte till tacosen kanske;)

 

Helgen bjuder på kalas, om kalasbarnet kryat på sig. De insjuknade hela familjen i nån mindre kul influensa, så egentligen borde jag inte släppa dit Jamie, man vet aldrig vad som sitter kvar i väggarna, men så kan man inte tänka. Det var iaf en förkylningsinfluensa och inget magjox.

Sen är det Aladdin på söndag. Syrran och jag diskuterar om vi ska åka slalom i morgon men har inte ännu kommit fram till något, men lär ju bestämma oss under kvällen;)

Jag är så sugen på det, men det är ju annat som ska klaffa också.

Nej, men nu måste jag ta och masa mig iväg till affären så det blir nån middag ikväll!

Vi hörs snart igen ♥

 

Kommentarer

  1. helene

    Ber om ursäkt Carola ifall det var olämpligt att ”snoka” om Robban. Var bara lite nyfiken hur tex skillnaden är mellan tonårskille/tjej. Men respekterar om Robban vill Vara anonym. /Kram

      1. Helene

        Tack för svar☺. Skriv bara om det känns okej för dig, men framför allt för Robban. Viktigast att ni mår bra framför min nyfikenhet. Beundrar dig som Mamma och du har 9 fantastiska barn. /Kram till er alltihop

  2. Helene

    Hej Carola! Så mysigt det låter med era tacofredagar. Du kan vara lycklig som fått till en tradition som du lyckas behålla även bland dina tonåringar och unga vuxna + respektive. Viken skatt varje vecka. Blir lite nyfiken på var Robban är, bor han inte hemma. Vet att du skrev att han gick med i någon typ av hemvärnet, så han kanske håller till inom det. Vi hör ju inte så mycket om honom, som om dé stora tjejerna och deras liv, typ Corinda med skola, träning, kompisar, kille osv. Han kanske inte vill du skriver något om honom och då såklart respekterar vi det. Men blir lite nyfiken då jag har en son som är i hans ålder o en dotter som är som Patricia. Så är roligt att jämföra lite och få lite tips från ett proffs med vanan inne och det kan jag ju göra med dina större tjejer. Ha det bra fina familjen Wetterholm.

  3. Malin

    Här har äldsta tjejen (9 år) infört tacofredagar och det är väl helt ok. Lite tjatigt ibland bara så jag försöker bryta av med lite annat ibland ? vi gör egen tacokrydda. Tycker faktiskt inte det är nån större smakskillnad, men det kanske beror på hur man gör den? Hojta om du vill ha recept ? om du vill prova igen.

  4. Camilla 10 barnsmamma vid 33 år

    Jag älskar taccos ?
    Vi äter det dock kanske en gång i månaden.
    All mat är så dyr här så det skulle kosta för mycket med varje vecka.?
    Önskar vi hade willys eller billigare affär närmare?
    Nu ska jag börja månadshandla på ica maxi som ligger 12 mil bort ,då kanske man kan planera mer taccos?

    1. Sofia

      Blev lite nyfiken var du bor så klickade in på din blogg. Hur kommer det sig att ni flyttade till Dalarna? Du har säkert skrivit om det på din blogg redan. Länka gärna.

  5. Fnulan

    ÅÅÅÅÅÅ jag ÄLSKAR TACOS!!!! Jag skulle kunna äta det varje dag faktiskt.
    Kommer du hit snart så ska jag bjuda på det, eller inte vännen?
    Haha
    KRAM njut av helgen

  6. Sofia

    Du kanske ska våga dig på att testa laga taccosoppa m potatis i och bjuda barnen på ? supergott o enkelt! Ha en mysig kväll ❤️

    1. Jenny

      Ja tacosoppa är jättegott! Jag gör det ganska ofta,speciellt nu under vintern. Tacofärs,vatten,passerade tomater,buljongtärning,potatis,morötter. Mums! Ibland blandar jag ner en burk majskorn också:-)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting