OkategoriseradeVännerVardag

MOS:)

Innehåller affiliatelänkar

Vad var det jag sa?

Samir och Victor och så Liamoo direkt till final. Behövdes inte många hjärnceller till att sätta det, jag borde kanske spela på odds;)

Bah.

Men, skit i mello, det är så dåligt att man bara blir sur.

 

Igår så var jag på dejt med två tjejer jag gillar väldigt mycket. Den ena var Mirka, som hämtade upp mig och Jamie, och den andra var Therese 

♥♥

Therese bor i Örebro och det är ju inget man bara kvistar över lite snabbt tyvärr, men ju roligare är det när vi ses. Hennes barn, Ellah och Kidh var med och då fick Jamie haka på:) Han och Kidh är som two of a kind, nästan precis lika gamla, skiljer bara några veckor, och precis lika busiga.

Vi bestämde att MOS var ett bra ställe att träffas på. Alltså Mall of Scandinavia i Solna. Therese som skulle bo kvar hela helgen med sin familj, barnen och kärleken, hade rum på hotell här och för oss är det enkelt att ta oss hit.

Efter att ha rullat runt lite i det enorma garaget som mest ser ut som en go-cartbana med alla räcken längs med marken:) så hittade vi en plats, och tog oss upp i köpcentret. När man är här så måste man gå in i DisneyStore butiken:) Jamie var sur när vi gick ut..men han fick en Buzz Lightyeargubbe som är en fläkt, eller VAR för nu har skithunden Doris tuggat sönder den:/

Snodde bild från Mirkas insta eftersom jag glömde, som vanligt, att fota själv:)

Så kom Therese, Constantin, Ellah och Kidh, och vi kramades och började fundera på lunchställe. Det finns ju massor! Men så hittade vi Vapiano där man kan äta pasta och pizza och säkert massa annat med, men det var vad vi åt. Jag har inte käkat pizza sen….? Ja, så länge sen alltså att jag inte ens kommer ihåg. Jag och Jamie delade på en, och jäklars vilken svinigt god pizza!

Vi snackade och snackade och snackade. Killarna hittade varandra:)

Nej, jag okeyar inte att det springs inne på restauranger, inte Therese heller, men jag vägrar att stå och gapa på ungar så det hörs över hela stället, det är nästan ännu värre än en unge med myror i byxorna:) Vi högg dem på vägen och skickade ut dem utanför:) Ja inte ut som i UT men utanför restaurangen, där det är en stor tom entréyta.

Kaffet var to-die-for! Men örten bakom ser lite ledsen ut;)

Ja förlåt tjejer, men det blev inte bättre än så här, men ni är alltid fina:)

Mirka är snäll och hojtar på en när hon fotar:) Snodd från hennes insta.Alltså min jacka ♥ Visst är den fin? Jag som var tveksam till mönstret först är helt kär:)

Den finns i lite olika varianter och nu ville tjejerna också ha. Då kan vi lånbytas:) Den här under finns även i rosa… och de kostar bara 299kr:)

 

Jag som har så mycket enfärgade tröjor fattar ju att det är snyggt med mönstrade koftor/jackor.

Ja, tillbaka till MOS. (Visst är det ett lite lustigt smeknamn 😉 )

Vi käkade länge, drack vårt goda kaffe och sen var det dags för Therese att kila vidare, hon skulle på ett möte. Men vi hann först in en sväng på Zara. Vi har fått den butiken i Uppsala och vissa av mina tjejer handlar mycket där, medan jag inte riktigt är överens med sortimentet. Definitivt inte det för vuxna, men det är ju mer för att jag inte är så modern av mig:)

Jag vet att jag hittade roliga tröjor till killarna där före jul, och jag köpte en väska till Novalie där, men annars handlar jag inte där så ofta. Men nu hittade jag ju massa fina brallor till ungarna och så de där paljettröjorna. Jag ska absolut se till att gå in på Zara när jag är i stan. Det är ju inte så ofta;) och då för att typ göra fransar, gå på bibblan eller dricka öl, och då är inte butikerna öppna..hehe. En annan favoritbutik i city är New Yorker, det är mer min melodi.

När vi skiljdes åt så var det nära att Therese fick tre barn direkt. Hon väntar sitt tredje barn i maj men Jamie hade mer än gärna följt med Kidh, han gillar verkligen honom. Som tur är så kanske vi hinner ses lite i morgon med, för det visade sig att vi allihopa ska på Alladin:)

När Jamie inte hade Kidh att leka med ville han åka hem. Tur det för vi skulle liksom hem då:) Och medan vi fixade med att lösa ut oss från parkeringen genom att scanna en medlemsapp så vi stod gratis i fyra timmar:) så vilade han lite.

 

På väg hem så pratade vi lite om vår live på instagram. Ni är flera som vill se den men inte hinner innan den försvinner av olika anledningar. Vi lurar på att fixa en youtubekanal, och lägga dem där så vi kan länka in dem på bloggarna, skulle ni gilla det? Då ligger de liksom kvar för evigt:) PÅ gott och ont, haha:)

Vi kör ju vår live på onsdagar men nästa vecka måste vi skjuta på den till torsdag.

Väl hemma så klev jag bara innanför dörren, snackade lite med Patricia och så åkte vi och handlade.

Sen kom ju nästan alla på tacokvällen:)

Jag såg att någon skrev i kommentarerna att jag var lycklig som fått till en så fin tradition med även de vuxna utflugna barnen, och jaaaaaa♥ Det har jag verkligen. Även om jag inte alls uppskattat det alla gånger, utan mer velat lägga ner, så älskar jag det nu. Det är som gamla tiders Söndagsmiddag:)

Jag inser att det så småningom kommer bli ruggigt trångt runt bordet, med alla respektive och barnbarn:) men oj så fantastiskt härligt! Ett kärt besvär som det så gulligt heter.

Massa snack med kidsen och syrran. Simon som jobbade kom och hämtade upp Janelle vid halv åtta, det passade henne bra eftersom hon oftast mår dåligt efter maten.

Hon är i vecka 13 nu, och det börjar synas.

Så fin♥

Eftersom hon mår så pass dåligt så hintade jag lite igen om att det kanske är två? Och Simons mamma är inne på samma linje:) Haha, vi får väl se om farmor och mormor har rätt..

Jag vet att det kan kännas övermäktigt med tvillingar, men herregud då får de ju en varsin:) Eller så får farmor och mormor en varsin:D

 

När de åkte så gick de andra in i vardagsrummet och skulle se Talang. Jag gillar inte sådana program så värst, så jag och syrran tog en långpromenad med Doris. Så kul, hon hade på sig en gul reflexväst, och så mötte vi en nästan precis likadan jycke:) En sex månader gammal Charlie som kanske var en renrasig cavalier, men förutom att hans päls var aningens lockig där Doris är mera strävhårig så var de som kopior. Hade till och med lika väst:D

Jag undrar om hundar fattar sånt? de verkar ju inte direkt ens begripa hur stora/små de är i förhållande till andra hundar så det vete sjutton:)

När jag kom hem igen så hittade jag lillprins Bus sovande på soffan ♥

Bara att göra ett marklyft och bära in den inte direkt dunlätta gossen i sängen:)

Nu ska jag se klart på Iron Man som går på TV, och sen krypa ner med min skitbraiga bok – Insurgent, andra delen i Divergentserien. I kväll läser jag ut den, för jag kan omöjligt koncentrera mig på att skriva mina egna stories innan dess:)

I morgon är det basket för Jamie och Lovelia. Sen tar vi tåg till Stockholm och Aladdin.

Vi kommer såklart höras också:)

Men nu, slutstrid i Iron Man:)

Natti natti

Kommentarer

  1. Johanna

    Hoppas verkligen inte att Janelle drabbats av hyperemesis gravidarum,så kallad hg. Då mår man illa och kräks genom Heeeeela graviditeten. Fruktansvärt är det. Inga goda tips som skorpor och ingefära hjälper utan det är medicin och dropp.

  2. Josefin

    Så kul att de som bor utanför solna kallar mall of scandinavia för ”mos” det är inget jag hört från någon som bor här ? vi säger ”moset” haha 🙂

  3. Malena

    Åh vi ska oxå på Aladdin. Såg er på Pressbyrån innan vi skulle på tåget. Men va ju så klart för feg för att säga hej… Får se om jag vågar mig fram om jag ser er igen 🙂

  4. eva

    ville bara tipsa om tacosoppa……den här serverar vi i skolan o de älskar den…..gör samma som du gjorde men ha i creme fraiche paprikaChili och naturell….den blir magiskt krämig

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ah! Kan tänka mig det! Vi vevade i lite fraice med vitlök efteråt bara och det gav ju massa smak, ska testa det nästa gång ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting