Okategoriserade

Idag är det Aladdin dag!

Som mina kids har tjatat:)

Sen jag sa att vi skulle gå och se musikalen Aladdin så har det skrålats här hemma: ”Prins Ali, vilken magi, Ali A Baba”:) Kanske mest av syrran förvisso, hon hade gärna sett den när vi var i New York, men vi hann liksom inte ens se om det fanns biljetter. Hon tar några käcka danssteg också, haha.

Men först ska det spelas basket!

Först Jamie och sen Lovelia. Eller de spelar samtidigt i varsin ände av hallen, med en vägg i mellan då, och idag ska Loppan spela träningsmatch. Mot … öhh? Hm Sala kanske? Jag suger på att komma ihåg sånt där. Har fullt sjå med att komma ihåg var jag själv bor;)

Jag tycker det är kul att de båda är så inne på basket, det är såklart Corrindas förtjänst, och jag är ganska glad att det är en renodlad inomhussport:) För även om det kan kännas lite surt att sitta inne en härligt solig dag, så vinner det med enorma hästlängder att behöva stå och frysa arslet av sig vid en fotbollsplan. Eller stå i en svinkall ishall och serva ungarna med vatten…brrr.

Jag är nog inte den bästa sportmamman helt klart. Dessutom kan jag bli helt galet provocerad av andra föräldrar som liksom utplånar sitt eget liv för att ägna det åt sina sportande barn…brrr. Helt onödigt att bli irriterad det fattar jag ju, för alla får göra exakt som de vill:) Men jag tycker det är lite..nä hittar inte rätt ord ?

Nä, det är det nog inte. Alltså jag menar inte att det är fel på att ställa upp för sina barn, absolut inte! Det är bara det där när föräldrar går helt och totalt upp i sina barns aktiviteter. Äh, jag kan verkligen inte sätta fingret på det;) Men tills sist så sitter man där på läktaren med föräldrar som gapar och vrålar och applåderar när motståndarlaget gör illa sig, eller kräver utvisningar, foul eller vad fan som helst.

Jag tycker inte om när det går överstyr:)

 

Igår låg Jordan och kollade på Life hacks på Youtube. Har ni sett nåt sånt? Det är videos med olika tips och tricks i vardagen. Jag kan inte låta bli att fastna, för det finns så jäkla mycket smarta saker man kan bära med enkla medel:)

Det finns hacks för köket, för barn, för smink, för djur, för allt! I timmar:)

Sen kommer de och berättar alla smarta saker för mig om jag inte kollat, och jo, vi har anammat en hel del:)

Doris kröp upp och lade sig intill en av de små hussarna♥

Så är trivs hon bäst:)

Ingosad med nån i soffan med en filt, och huvudkudde.

Gosproppar.

Nej, men nu måste jag sätta fart!

Vi hörs snart!

Kommentarer

 1. Anette

  Nä håller med om att föräldrar som går helt upp i sina barns aktiviteter, tjaa, vet inte vad jag ska kalla det? Men gillar inte tanken heller! Ok, i och för sig tänker jag som du, var och en med sitt liv liksom. Men själv vill jag inte ge ALL min fritid till att stå i en ishall eller vid en fotbollsplan. Känns inte helt rätt!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja visst blir det svårt att förklara!😂 Jag tror vi tänker lika, att ALL tid går till barnens aktiviteter. Och ibland vill inte ens barnet vara med längre ..

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing