Skönhet

Ska ni köpa nytt smink?

Innehåller affiliatelänkar

Jag är ju inte en stjärna direkt på smink och skönhetsvård. No shit Sherlock liksom;)

Men för flera år sen så fick jag ett startkit av Bare Minerals foundation av min syster. Hon är, precis som min mamma, och precis som jag, sådär att när man upptäckt något man verkligen VERKLIGEN gillar och blir imponerad av, så måste man dela med sig.

Det fanns inte att få tag på i Sverige då utan hon hade beställt via nån USA-sida, och jag kände mig rätt otacksam som liksom bara ”Jaha…? Och vad fan ska JAG med det här till?”

Med i det kitet så fanns en teutorialDVD:) Haha, alltså en dvd som dels visade på alla fabulösa fördelar med just det sminket, men sen även en instruktionsvideo. Jag kollade och det såg ju enkelt ut, så jag testade. Och jajamen! Det är svinbra:) och framför allt enkelt att få till snyggt.

Tack syrran för att du introducerade mig! Det allra bästa de har, som jag liksom alltid använder är deras Mineral veil.

Man kan lägga den underst som en primer, eller/och överst så får man som en mjukt, matt yta i nyllet. Väldigt förlåtande. Jag tycker att allt smink är dyrt, men med tanke på hur länge jag haft min förra, alltså första burk med den här veilen i, så är det absolut drygt. Jaja, jag vet, smink har bäst-före-datum…;)

I USA är det ju billigare än här, och när vi var där skulle jag köpa en ny mineral veil men glömde det. Eller blev alldeles kollrig i skallen av det enorma utbudet 🙂 De har extremt mycket mer än här, bland annat fanns veilen i flera toner. Jag är ju inte direkt mörk i hyn, men på sommaren blir jag rätt brun och då hade det kanske varit smart med en nyans dovare färg? Jag frågade en makeup-tjej och det slutade med att jag köpte ett helt annat märke:) MEN jag vill ha Bare också, speciellt som jag har den i pulverform och den nya i cremeform.

Min syrra har lite olika problem, bland annat blir hon ofta röd i ansiktet, sitter mycket framför dator på jobbet osv, och då ska den här vara grym. Hon använder den alltid. Den har nån SPF också, kanske typ 15? Hon glömde minsann inte att köpa den i USA..:)

 

Nu skulle Patricia beställa från Lyko och jag bad henne vänta så jag fick lägga med min beställning och hur happyhappy blev jag inte då när det var Ta 3 betala för 2 på just Bare Minerals🙂 Såg att de även hade 50% på en del av StartKiten:)

Jag passade såklart på, och beställde även en ny Olaplex

Det var faktiskt Mirka som sa att jag skulle köpa det här, och när sen Patricia sa samma sak så gick jag åstad och skaffade mig en flaska som jag sen nogsamt gömde för alla ungarna:D
Jag är fett snål på mina dyra skönhetsgrejor.  Det här är världens bästa inpackning. Även frisörerna använder det, och jag som tränar och duschar ofta brukar inte ens skölja ur det ur håret… Jag mojjar in det i hela längderna och låter det sitta tills nästa gång jag duschar. Ja, tar man för mycket ser det flottigt ut:) Men om man tar precis lagom blir det toppen, håret får dessutom aningens stadga. Även det här är superdrygt, så värt sitt pris helt klart.

Eftersom alla mina tjejer har fattat att detta är kanon, och eftersom det liksom spar in på en och annan klippning så brukar jag köpa en flaska till dem också, som jag alltså inte gömmer;)

Fan vad hemskt det låter! 😉

 

Men, dagens tips är alltså LYKO , finns massor inom typ allt inom hår och hudvård:)

🙂

 

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej är lika dan noll koll på smink använder bara lite mascara varje dag men jag gör rent med en sak från Nivea inte tvål o vatten men håret har jag koll på använder olsplex 3 precis som du en gång i veckan sen finns olapkex i 1 o 2 o det använder frisörerna min gör det o sen när jag använder 3 hemma så märker man skillnad efter 4-5 v användning använder inpackning en gång i veckan o shampo o balsam använder jag Matrix o varvar med ett billigare loreal antibreakel som är bra 39 kr på åhlens
    Hälsningar Birgitta S o tack för en bra blogg

    1. familjenannorlunda

      Ja man märker verkligen skillnad med olaplexen. Jag har ju som testat massor under åren som inte gör varken till eller från egentligen. Så jag hade inga stora förhoppningar på detta, men blev positivt överraskad 🙂 ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing