Okategoriserade

Intuition Naturals:)

I samarbete med EFI

Idag ska vi prata om rakhyvlar:)

Nämligen Intuition Naturals ♥

Min och kanske ännu mer Corrindas favorithyvel. Så här happy blev hon på allvar när hon fick en helt ny:)

Jag har prenumererat på denna i över ett år. (Corrinda har en egen såklart). Det känns därför extra kul att få samarbeta med EFI igen, för jag känner att jag verkligen kan stå för att det här är en produkt och tjänst som är BRA.

Med många tjejer i familjen som rakar benen och under armarna året om så går det åt så jäkla mycket rakhyvlar! Jodå de vaxar ibland men jag HATAR det. Jag tycker det gör så djävulskt ont, och då är jag ändå inte speciellt mesig, men den smärtan kan man ju bespara sig;)

Innan jag började prenumerera på rakhyvlarna så var de alltid slut. Påsen låg kvar, jag köpte ett storpack engångshyvlar var och varannan vecka kändes det som, men den var alltid ekande tom. Det är ju en klassiker, man kollar snabbt vad som behövs när man ska handla, det ser ut som det finns massor och sen visar det sig att den som tog den sista hyveln inte riktigt vågade kasta påsen eller nåt..;) Eller så glömde jag köpa, lika mycket klassiker det.

Köpte du rakhyvlar, mamma??” ” Öhh, nää, sorry.”

Nu har vi en varsin hyvel och så kommer det refiller hem i lådan i perfekt tid:) att prenumerera på förbrukningsartiklar är det bästa man kan göra. I alla fall om man har taskigt minne.

Intuition Naturals är ett allt-i-ett raksystem, på så vis att de fyra bladen, ultratunna med skyddsgaller, omges av en hudvårdande raktvål. När man rakar sig så känns det som man drar en mjuk tvål över kroppen.

 

Den luktar så gott!!

Raktvålen innehåller 100% Aloe Vera och E-vitamin, och det förhindrar uttorkning och gör huden len och fin. Man behöver alltså inget rakskum eller annan tvål eller så, utan allt finns i hyveln:) Den är såklart dermatologiskt testad och parabenfri, och milt parfymerat. Raktvålen skummar i kontakt med vatten, så man får ett härligt lödder.

Tvålen räcker länge tycker jag, och när man ska byta den så trycker man bara på plopparna på sidan så lossnar den, och så klickar man på den nya. De små förpackningarna som tvålen kommer i brukar jag återanvända till småsaker:) Jag har en i fickan  med huvudvärkstabletter, en där jag brukar lägga mitt headset och en med små duschpoletter i husvagnen. Suveränt:) Extra bonus, men jag gillar att återanvända.

Att prenumerera är superenkelt. Lämpligen börjar man med ett gratis startpaket, (du betalar dock porto på 19kr,) så du vet att du gillar Intuition Naturals:) sen ramlar en ask med sex stycken bladrefiller  ner i brevlådan var fjärde månad. Easypeasy!

Med startpaketet rullar abonnemanget igång och gillar man den så behöver man inte göra något mer än luta sig tillbaka, raka och så kommer refillerna när de behövs.

Om man efter sitt startpaket känner att Nä, det här var inget för mig, så lämnar man besked om att man vill avsluta inom två veckor från att man mottog paketet. Man avslutar såklart även abonnemanget när man vill, varför man nu skulle vilja det:)

Provpaketet innehåller två refiller, och ni hittar det enklast HÄR

Jag gillar verkligen de här rakhyvlarna, och älskar att jag kan glömma bort att köpa nya:)

 

 


Kommentarer

  1. Hanna

    Provade denna rakhyvel för nått år sedan när du gjorde reklam, och är så nöjd. Så lätta och smidiga att använda och så skönt att slippa rodnad och prickig hy efter

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing