OkategoriseradeVardag

Kväll :)

Allt som jag gör, gör Corrinda så jävla mycket snyggare. Bara att inse fakta:)

Vi åkte ju till gymmet, och eftersom hon gillar att träna ben och rumpa, medan jag mer går på de muskler som syns som biceps och triceps;) så blir det alltid en stor variation på övningar. Ja, JAG går ju inte runt i s u p e r k o r t a shorts men gärna linne:)

Idag bland annat benpress. Ja det var tungt!

Hur tungt? Äsch bara Ett hundra kilo tungt.;)

 

Innan vi åkte så hämtade vi paket på Ica, och sen höll vi på att få åka in dit på vägen hem igen för det fanns ingen mat kvar till oss. Men Corrinda löste det med att skära hop en sallad. Jag hade ju kokat ägg tidigare på dagen;) så det ihop med kräftstjärtar och grönsaker blev finemang.

Jag städade lite idag:)

Jag kanske borde göra det lite oftare men det är inte så kul tycker jag. Men man kan ju inte bara ha roligt här i livet sägs det, och alltså städar jag ändå. Jag har tappat bort post. Nej inte jag personligen, men nån jäkla unge har lagt den på nåt märklisch ställe så jag inte hittar, och jag blir fan tokig. Jag har talat om en miljon gånger att kuvert ska man ovillkorligen lägga och låta ligga på köksön. I ett hörn. Men nix. Det går bara inte in. Jag har letat på alla möjliga och omöjliga ställen och idag kollade jag tidningsåtervinningen. Nope. Det är inte viktig post, men jag vill ha den:)

Det är så många gånger som jag fått påminnelse på räkningar för att de inte kan låta bli att greja. Tack och lov att man kan få dem som e-faktura, de flesta i alla fall:) Det har underlättat mitt liv:)

När jag städat en stund så ledsnade jag. Så då skruvade jag isär avloppet under handfatet i badrummet och rensade det i stället. Hundra gånger roligare:) Jag är väl knäpp antar jag…

 

Vet ni, jag är så djävulskt sugen på att renovera nåt! Jag frågade Robban och vi kanske kunde måla om hans rum nu på sportlovet, och han var hyfsat med på noterna. Han har hitills vägrat eftersom jag vägrar måla hans rum svart… det är ..öhh… litet, kanske åtta kvadrat…? Nä jag vet inte, men svarta väggar och det blir en jäkla grotta. Nu föreslog jag grått och det kunde han visst leva med. Jag tänker betonggrått-ish men han siktar säkert på mörkgrå 😉

Det värsta är att det skulle behöva köpas massa nya förvaringsmöbler in dit och det har jag inte vare sig lust eller råd med. Det allra vettigaste vore att platsbygga och bygga in förvaring under sängen men det vill han inte alls höra talas om. Jag tror att han inte fattar vad jag menar, men ska se om vi kan komma fram till nåt. Risken är väl bara att han inte har lust att vara hemma på sportlovet och jag tänker definitivt inte plocka ut hans grejor, det får han lov att göra själv.

Alltså får vi se hur det blir, men det kliar i fingrarna 🙂

 

Fasen jag skulle berätta nåt, men det är totalt bortblåst ur huvudet. Kanske kommer det tillbaka, kanske inte. Det lär inte ha varit en fråga om rikets säkerhet så det spelar ingen roll;)

Jag tror jag stänger ner och går och sover i stället, bara det att jag inte riktigt orkar resa på mig… ni vet hur det är, man sitter och försöker samla kraft för att resa på sig och gå och borsta tänderna, men snart så…

Sista dagen innan barnen får sportlov, let´s do it!

Hörs i morgon ♥ Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. MWS

    Våran äldsta son ville också ha svart rum när han var yngre. Jag tyckte det skulle bli alldeles för dystert. Men vi satte liggande råspont på en vägg och den målades svart, resten av rummet blev ljusgrått. Han blev nöjd med det iaf. Sedan när vi tog det rummet som vårat sovrum så målade vi bara råspontväggen vit 🙂

  2. Inga

    Vi målade om förra helgen med grå kalkfärg ? blev superbra och det bästa är att den ska vara ojämn så man behöver inte använda karate kid moves ?? lycka till!

  3. Malin

    På tal om betong-grå det finns en färg som ser ut som betong när den är målad, alltså lite ”fläckig” eller hur jag ska förklara det. Rätt coolt ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har sett den och håller helt med dig! Coolt ? Men jag undrar om man inte, speciellt i ett så litet rum kommer uppleva det som dåligt målat ? Jag ska helt klart kolla upp det!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting